Disainer Tanel Veenre populaarsed «Kõrvamarjad» said järje

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainulaadse moeajakirja LOOKBOOK 8 esitlus baaris Kivi Paber Käärid. Tanel Veenre
Ainulaadse moeajakirja LOOKBOOK 8 esitlus baaris Kivi Paber Käärid. Tanel Veenre Foto: Viktor Burkivski

Tuntud ehtekunstnik Tanel Veenre rõõmustab kõiki kaunite ehete ja Eesti disaini hindajaid värske sügiskollektsiooniga. Tema ehete hittseeria «Kõrvamarjad» on täienenud uute rõõmsavärviliste mudelitega, millega edukalt sügishallust trotsida.

Foto: Tanel Veenre

Uued ehted järgivad «Kõrvamarjade» legendaarset tilgakujulist disaini, kuid on teravatipulised ja kahevärvilised. Oma lemmiku leiavad nii kontrastsete värvikombinatsioonide (punane-must, roosa-sinine) kui ka pehmete pastelltoonide austajad.

Foto: Tanel Veenre

Kollektsioonis on materjalina kasutatud imekerget balsapuitu, mida katab sametist efekti andev kosmiline tolm.

Foto: Tanel Veenre

«Kõrvamarjade» seeria ehted maksavad 49 eurot ning on saadaval nii Tanel Veenre veebipoes www.tvj.ee kui ka Embassy of Fashion stuudiopoes (Tatari 6), kuhu võib tulla uudistama tööpäeviti kell 10-18.00.

Tanel Veenre on rahvusvaheliselt tunnustatud ehtekunstnik, kelle omanäolise käekirjaga kollektsioone on tutvustatud ehtegaleriides üle maailma Berliinist Bangkokini ja Amsterdamist Santiagoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles