Oksana Tanditi moesaade toob Tallinnasse maailmatasemel moeeksperdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit
Oksana Tandit Foto: Olga Makina

10. septembril annab Baltika Kvartali Black Boxis seminari Anna Lebsak-Kleimans, rahvusvaheliselt tunnustatud moetööstuse ekspert ning International Fashion Consulting Groupi president. Seminarile eelnevad 8. ja 9. septembril Black Boxis Oksana Tanditi autorisaate «KREATIIV» avalikud salvestused. Saade jõuab eetrisse sügisest ERRi uues venekeelses kanalis ETV+ ning Anna kanda on seal põnev moehariduslik rubriik «Mood – see on äri.» Seminari toetab Baltika Group.

Anna Lebsak-Kleimans on kõrgelt hinnatud moekonsultant ning tunnustatud esineja maailmas, Venemaa maineka moeagentuuri International Fashion Consulting Group asutaja ja president. Üle 20 aasta kõiki tuntuimad selle regiooni moeloojaid nõustanud Anna on lisaks aidanud luua äri-, turundus- ja kommunikatsioonistrateegiaid Venemaa turule sisenevatele rahvusvahelistele moebrändidele.

Poolepäevasel seminar-workshopil keskendub Anna teemadele moebrändi loomine ja selle edu säilitamine läbi brändi elutsükli erinevate faaside, moeäri ja uue aja sotsiaalmeedia ning edukad e-kaubanduse strateegiad moebrändidele. Seminarile on oodatud moeäri saladustega tutvuma nii juba sellel alal tegutsevad moedisainerid ning turundus- ja müügipoole eest vastutajad kui ka moe- ja disainiala üliõpilased ning lihtsalt moevaldkonnast huvitatud. Seminar toimub inglise keeles.

Lisaks Anna Lebsak-Kleimansi loengutele saab seminaril osa ka paneeldiskussioonist «Eesti moe tulevikuvisioon», kus osalevad Eesti moevaldkonna tunnustatud tegijad. Seminari ja ümarlauda modereerib Eesti üks tuntumaid moeloojaid Oksana Tandit, kelle oktoobrist ETV+ kanalil algav moesaade «KREATIIV» on ka ürituse üheks esitlejaks ning moeeksperdi maaletoojaks. «Keskendume vestluses teemale, kuhu liigub Eesti moevaldkond ning mida peaksid nii selles tegutsejad kui ka riik tegema, et mood kui üks põnevamaid loomemajanduse valdkondi Eestis areneks ning me ka välisturgudel paremini läbi lööksime,» rääkis Oksana Tandit.

«KREATIIV» on Eesti esimene professionaalne saatesari moest ja moekunstnikest, mis tutvustab vaatajatele mitte ainult hooaja peamisi trende, vaid piilub ka moemaailma kaadritagustesse. Laupäeviti eetrisse jõudvas saates räägivad moeteemadel Eesti üks tuntumaid moeloojaid Oksana Tandit, populaarne moeblogija Lucine Ayanyan ning rahvusvaheline moeekspert Anna Lebsak – Kleimans. Esimest saadet «KREATIIV» näeb 03. oktoobril ETV+ kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles