Ewert and The Two Dragons annab Eestis kaks kontserti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons
Ewert and The Two Dragons Foto: Mart Vares

Sel kuul annab Ewert and The Two Dragons Eestis kaks kontserti – 16. septembril Pärimusmuusika Aidas Viljandis ning 18. septembril Genialistide Klubis Tartus. Piletid on müügil Piletilevis. 

Ewert and The Two Dragons on pärast värskeima albumi «Circles» ilmumist tuuritanud nii Põhja-Ameerikas kui ka Euroopas ning esinenud klubides ja suurtel festivalidel. Hetkel on draakonid Hollandis, kus antakse sel nädalavahetusel kolm kontserti.

Suve üheks meeldejäävaimaks hetkeks võib kindlasti pidada esinemist Positivus Festivalil, kus astuti üles üle 10 000-pealise publiku ees. Uue albumi lood on kogunud striiminguplatvormil Spotify üle miljoni kuulamise ning saanud palju positiivset tagasidet, sealhulgas maailmakuulsalt dirigendilt Kristjan Järvilt, kes intervjuus Sirbile sõnas: «Mul oli jube hea meel, kui ma kuulasin viimati bändi Ewert and the Two Dragons. Laulud, produktsioon… See on nii kõrge tase, kõik on nii hästi tehtud. Eesti värk.»

Kevadel esitleti albumit «Circles» Tallinnas ja Pärnus, nüüd jõuab kätte Tartu ning Viljandi kord. “Meil on hea meel, et saame esimest korda Viljandis üles astuda ning jõuame üle mitme aasta tagasi Tartusse. Need saavad kindlasti olema kaks väga erilist õhtut,” sõnab bändi solist Ewert Sundja.

Ewert and The Two Dragons esineb 16. septembril Viljandis, Pärimusmuusika Aidas ning 18. septembril  Tartus, Genialistide klubis. Piletid kontsertidele on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles