Ametlik! Heavy metal'i kuningas Manowar esineb 8. veebruaril Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manowar
Manowar Foto: promo

Järgmise aasta 8. veebruaril annab Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe eksklusiivse kontserdi maailma absoluutne heavy metal'i kuningas - ansambel Manowar. 

Bänd andis oma eelmisel Eesti visiidil 3 järjestikust täissaalikontserti, millest esimene müüdi välja rekordilise 18 minutiga. Piiratud arv pileteid ainsale Eesti kontserdile tuleb müügile 7. septembril kell 10.00 lehekülje www.rle.fi vahendusel, piletite avalik müük algab Piletilevi müügipunktides üle Eesti 14. septembril kell 10.00.

Manowari Tallinna kontsert on bändi tuuril ka seekord täiesti ainulaadne – mitte kusagil mujal ei saa bändi fännid nautida surematuid heavy metal-teoseid niivõrd väikeses saalis. Manowari soov mitte müüa pileteid Rock Cafe rõdule seab müüdavate piletite arvuks 1100.

Ansambli Metsatöll trummar Marko Atso lausus, et Manowaril on olnud suur mõju tema muusikuks kujunemisel. "Minu üleüldse teine album oli Manowari "Hail To England" ja mis seal salata - kuulan seda aeg-ajalt ka nüüd," lausus Atso. "Manowari kontsert on kindel kaubamärk - kui tahad näha väga head kontsertbändi, siis Manowar just seda on. Tegemist on ääretult professionaalsete muusikutega ja nende iga esinemine on peensusteni lihvitud. Mina isiklikult ei kaaluks pikalt piletiostmist, sest nagu näitas eelmine Manowari käik Eestisse, siis bänd on siinsete fännide hulgas väga kõrgelt hinnatud."

Manowar on 1980. aastal loodud USA heavy metal- bänd, kes on peamiselt tuntud oma lüürika poolest, mis põhineb fantaasiamaailmal (mõõgad, nõidused jne). Bändi loojaks on bassimees Joey DeMaio, kes toona töötas Black Sabbathi püro- ja bassitehnikuna. 1984. aastal püstitas Manowar Guinnessi rekordi kui kõige valjem bänd maailmas, selle rekordi on nad hiljem kahel korral ise ületanud.

Lisaks kuulub bändile maailmarekord kui "kõige pikem heavy metal-kontsert", kui nad esinesid 2008. aastal Bulgaarias järgemööda 5 tundi ja 1 minuti. Manowar pole kunagi olnud väga kuulus oma kodumaal, seevastu on neil Euroopas, Jaapanis ja Austraalias meeletult lojaalseid fänne.

Bänd on ilmutanud 13 stuudioalbumit, mida on üle maailma müüdud rohkem kui 9 miljonit koopiat. Manowari esinemised on tuntud kui väga energiarohked kontserdid, millest iga fänn saab kogemuse elu lõpuni.

Manowari kuuluvad:

Joey DeMaio – bass, klahvpillid

Eric Adams – vokaal

Donnie Hamzik – trummid

Karl Logan – kitarr, klahvpillid

Piiratud arv pileteid hinnaga alates 69 EUR tuleb müügile 7. septembril kell 10.00 lehekülje www.rle.fi vahendusel, piletite avalik müük algab Piletilevi müügipunktides üle Eesti 14. septembril kell 10.00. Kontsert on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles