Lihtsa elu-Triinu ootab vanglakaristus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: TV3

Lihtsa elu -Triinu viimaste kuude seiklused võivad lõppeda kaunitarile vanglakaristusega, kirjutab Kroonika.

Möödunud aastal mõisteti Triinu peksmises süüdi tema toonane kallim Rasmus Vesiloo. Hiljuti esitas aga peolemb  kaunitar avalduse politseile, kus süüdistas meest nimega Martin enda uimastamises tuntud Tallinna öölokaalis ning hiljem vägistamises enda pool kodus. Väide ei leidnud uurimise käigus kinnitust. 

Kui Triin käis politseis uimastamise ja vägistamise kohta avaldust tegemas, siis võeti kaunitarilt erinevaid proove, kust avastati ka kokaiinitarbimise jälgi. Tulevi suhtes alustati väärteomenetlus – süüdimõistmise korral võib teda oodata juba vangla.

«Triin Tulevi organismist leiti kokaiini tarvitamise jälgi,» kinnitab Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich. «Tema suhtes on alustatud väärteomenetlust narkootiliste ja psühhotroopsete ainete tarvitamise eest. Süüdimõistmise korral võib isikut sellise teo eest karistada kas rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles