Kirsti Timmer paljastas, millise valega ta ETVsse tööle pääses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV sünnipäevapidu
ETV sünnipäevapidu Foto: Liis Treimann / Postimees

ETV 60. sünnipäevapidu väisanud Kirsti Timmer avalikustas «Ringvaates», kuidas algas tema karjäär.

«Ma tulin siia majja üks päev pärast gümnaasiumi lõpetamist. Ma valetasin all uue maja valvelauas, et mul on kõik kokku lepitud. Mind ei lastud sisse, sest öeldi, et ei ole kokku lepitud - nime ei ole kirjas,» meenutas Timmer. «Siis ma nägin seina pealt, et režissöör on Hillar Peep, ja ütlesin, et mul on Hillar Peebuga kokku lepitud. Ma ei isegi teadnud, mida tähendab «pearežissöör»!»

Timmer teatas siis, et ta võib ära ka minna, aga seletagu siis pärast Hillar Peebule, miks teda ei tulnud.

«Siis see valvelaua proua ütles, et hea küll, minge üles. Siis läksin üles, nägin kabinetiust, millel oli kirjas «Hillar Peep» ja ma läksin sinna sisse,» rääkis Timmer. 

«Ma ütlesin, et lõpetasin kooli ja tulen sinna tööle. Ja kui te mind tööle ei võta, siis minust saab varas ja valerahategija ja see jääb teie hingele! Hillar Peep küsis, et kas ma olen nagu okei või... Ma ütlesin, et täiesti okei. Siis istusime maha ja ta küsis, et mida ma teha tahan. Ma ütlesin, et tahan saateid teha ja lahedaid saateid teha ja ta võttis mu tööle,» ütles Timmer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles