Simon Cowelli lahutab kihlatust ookean, Cowelli ema: liiga varajane kihlus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mezhgan Hussainy ja Simon Cowell tänavu märtsis peale kihluse väljakuulutamist USAs Malibu kuurortis L.A lähistel
Mezhgan Hussainy ja Simon Cowell tänavu märtsis peale kihluse väljakuulutamist USAs Malibu kuurortis L.A lähistel Foto: SCANPIX

Telesaate X-Factor looja Cowelli ema Julie Cowell (85) peab poja märstikuist kihlust Mezhgan Hussainyga kiirustades langetatud otsuseks. Praegu on Hussainy USAs ja Cowell Inglismaal - nende vahel on Atlandi ookean.

 

Ema äsjasest jutust poja ja võib-olla-ehk-minia käekäigu üle Mail on Sundayle selgus, et praegu on Cowell (51) ja Hussainy (37) n-ö füüsiliselt lahus, kui naine külastab USA-s oma perekonda ja Simon on ametis briti X-Factori saadete salvestustega.

«Ma arvan, et [kihlus – Mail on Sunday] oli liiga kiire. Praegune üksteisest eemalolek annab neile võimaluse asja üle järele mõelda. Abielu on väga, väga suur samm,» avaldab Julie Cowell oma parimaid näpunäiteid püsisuhte teemal.

«Simoniga on see probleem, et ta töötab nii palju. Et Mezhgan Ameerikasse läks, on mõnes mõttes hea,» jätkab Julie Cowell. «Ta ei tunne Londonis paljusid inimesi. Olgem ausad, kui sa oled Simoni tüdruksõber, ei näe sa teda väga tihti. Naisel on raske sellise olukorra leppida,» maalib vanadaam pilti riskidest Simoniga suhtlemisel.

«Simon ei taha, et igaüks istub tema riietusruumis, kui ta töötab. Vahest tahavad tema tüdruksõbrad olla seal liiga palju,» avaldas Simon Cowelli ema.

Vanadaami jutust jääb mulje, et telesaate lindistuse ajal on Simon Cowell justkui erilises seisundis, mil ta argisemat laadi asjadega väga tihti kohtuda ei taha. Igal juhul näeb asju nii Simon Cowelli ema.

Simon Cowelli esindaja kirjeldab lehe palvel atmosfääri Cowelli eraelus aga roosades toonides: «Simon ja Mezghan on vägagi kindlasti koos. Mezghan naaseb USAst lähinädalatel».

Afganistani juurtega Mezhgan Hussainy kohtus Simoniga telesaate «American Idol» juures, kus ta töötas grimeerijana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles