Galerii Babulja suvelõpupeost

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 29. augustil kutsus Lounge Deja Vu Vanaema koos Pearlsmile'iga taaskord endale kõik lapsukesed külla, et üheskoos linna kuulsaima  Babuljaga suvelõpupidu maha pidada.

Foto: Maksim Toome

Lounge Deja Vu muutus selleks ööks tõeliseks lilleaiaks koos Babulja säravate tütrekestega, et võtta kuumast suvelõpuööst viimast!

Foto: Maksim Toome

Vanaema juures pidutseti sel korral võimsamalt, kui kunagi varem - öö möödus lõbusate Babulja tütrekeste, šampanja, kütkestavate kaunitaride ning võimsa trummishow'ga.

Foto: Maksim Toome

Lounge Deja vu Vanaema tervitas kõiki taaskord enda suvekodus, et nautida viimaseid kuumi suveöid ning saata need mööda pööraste vallatustega!

Foto: Maksim Toome

Taaskord oli Vanaema end ületanud, sest kostitas kõiki jahutava külma viina, kuumakskütva lavashow ja toredate üllatustega!

Foto: Maksim Toome

Suvelõpp saabus sel aastal eksklusiivse show-programmiga, kus lava vallutas teiste seas ka trummar DIMKA!  Kaunid Babulja tütrekesed pimestasid külastajaid juba uksel vastupandamatu ilu ja tantsusammukestega.

Foto: Maksim Toome

Vanaema lapsukesed olid suve jooksul saanud kuldsemast kuldsema jume ning seda tänu Chocolady solaariumile! Kaunitaride säravvalge naeratuse tõi tütrekestele näole aga Pearlsmile hambavalgendus!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles