Galerii: uskumatul eksklusiiv-show'l esines öönautlejatele Elisa Kolk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 28. augustil kogunesid kõik öönautijad taas klubisse Teater, et tähistada, koos iidse öönautijate salaseltsiga CARPE NOCTEM meeletu suve lõppu ning anda saabuvale sügisele peadpööritav algus! Just nii võib iseloomustada linna salapäraseimat pidu, mis sel korral tõi lavale uskumatu baarmenide show! 

CARPE NOCTEM - see on iidne öönautijate salaselts, mille moto kõlab ladina keelest tõlkides «Naudi ööd». TOP SECRET on eksklusiivne pidu linnas kus Carpe Noctem öönautlejate liikmeskond on kasvanud arvatavasti Eesti suurimaks salaseltsiks. Kütkestavad salapärased diivad punases ning tõelised maskides härrasmehed kogunesid reedel enda igakuisele kokkusaamisele. Pidudesari Top Secret kostitas sel korral rekordiliselt palju rahvast, keda sel korral üllatati peol meeletu baarmenide showga, mis sulatas kõik naised hetkega ning pani meespubliku tõeliselt imestama ja kõik lõbusale show'le kaasa elama. 

Foto: Maksim Toome

Top Secret - see on pidu täis üllatusi ja naudinguid, see on öö, kus meeletused ja ennastunustav öö nautimine on kõigile külalistele kohustuslik. 

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab klubi Teater kõiki endale külla, sest juba reedel, 4.septembril tähistab Eesti meelelahutuslikuim ööklubi 4. sünnipäeva ning on selleks puhuks ette valmistanud suurejoonelise sünnipäevapeo koos säravate artistide, kaunite tantsijate, mitmete üllatuste ning suure kingisajuga! Rohkem infot sünnippäevapeo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles