Miks ei toimu enam Eesti missi valimist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets, Miss Tallinn 2012 ja Miss Estonia I printsess Natalia Korneitsi, Miss Estonia II printsess Margreta Joosep ning Missi-issi Valeri Kirss.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets, Miss Tallinn 2012 ja Miss Estonia I printsess Natalia Korneitsi, Miss Estonia II printsess Margreta Joosep ning Missi-issi Valeri Kirss. Foto: Jelena Rudi

Missi-issi Valeri Kirss teatas taas, et jätab Eesti Miss Estonia valimised tegemata ja lükkas järjekorras 26.missi valimise teadmata ajaks edasi.

«Finaali ülekandehuvilist telekanalit ja toetajaid ei leidunud kahjuks ka sel korral ning vanaviisi ei sobi enam Miss Estonia esikaunitari valida,» põhjendas mees Naistelehele karmi otsust.

Viimane Miss Estonia valiti aastal 2013 ning selleks krooniti Soome juurtega blond kaunitar Kristina Karjalainen. Eesti Miss Estonia kaubamärk on endiselt ka müügis. Miks mitte vahvat traditsiooni jätkata?

Foto: HANDOUT/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles