5. septembril saab Viimsis liigelda vaid rulluiskudel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. septembril saab Viimsis liigelda vaid rulluiskudel!
5. septembril saab Viimsis liigelda vaid rulluiskudel! Foto: Viimsi Keskus

5. septembril, laupäeval suletakse autoliikluseks Viimsis Randvere teeL kella 8:00-16:00, kuna sõitma hakatakse Tallinna Rulluisumaratoni.

Foto: Viimsi Keskus

Kohalikel elanikel on soovitav sel ajal liikuda vaid rulluiskudel või jala, kuna Randvere teel on muude liikumisvahenditega liiklemine keelatud.

Tee ei ole päris kogu ulatuses suletud, vaid alates Haabneeme koolist, Randvere tee 18, kuni Tiitsu tee ristmikuni, mis viib rulluisu raja 5km pikkuse lõigu Haabneemest Randvere suunas. Loomulikult on korraldatud ajutised ümbersõidud ja abiks on G4S liikluse reguleerijad.

UusMaa Rullituuri finaaletapp, Tallinna Rulluisumaraton, kutsub Viimsisse kokku kõik rulluisusõbrad nii Eestist, kui meie lähiriikidest. Tore rulluisupäev pakub erinevaid distantse nii lastele, harrastajatele, kui oma ala tipptegijatele. Lisaks saab väärt näpunäiteid nii varustuse, kui sõidutehnika kohta, kuna kohal on Rullibussi koolitajad ja Secospordi varustuse müügitelk.

Foto: Viimsi Keskus

Päevale annavad jumet juurde Rull-iluuisuklubi Fox tüdrukute rühmakavade etteasted ja põnevust pakub Seba rulluisuslaalomi vigursõidurada.

Väikeseid lapsi rõõmustab lastehoid koos Pipi ja Batuudijussiga. Meeleolu hoiavad üleval DJ Kooli noored diskorid ning päeva juhib Riho Järveläinen.

Veel täna saavad kõik Tallinna ja Viimsi valla elanikud ennast tasuta registreerida Rahvarulli 10km distantsile, et tulla avastama rulluisutamise põnevust! Üle 3200eur suurune auhinnafond on Eestis ja ka Baltikumis toimuvatel rulluisuvõistlustel esmakordne, mispeale on oodata kõigi selle ala tippsõitjate osavõttu maratoni sõidust.

Foto: Viimsi Keskus

Kõigil osalejatel on võimalus soodsamalt kasutada peale võistlust Viimsi SPA veekeskust.

Võistluspäev ja kogu UusMaa Rullituuri hooaeg võetakse kokku vägeval lõpupeol Black Rose pubis.

Kõike Infot toimuva kohta leiab www.rullituur.ee

Päeva programm:

9:30 Võistluskeskuses avatud numbrite väljastamine ja kohapealne registreerimine 

11:00 PISIRULLI start (500 m)

11:20 TUTTI FRUTTI Lastesõidu start (2,5 km)

12:00 Rulluisumaratoni start (41,2km)

12:01 Rulluisumaratoni Naiste start (41,2 km)

12:04 POOLMARATONI start (20,6 km)

12:05 Rahvarulli start (10,3 km)

14:15 Võitjate autasustamine, loosiauhinnad

Kuni 16:00 – Buffe lõuna Viimsi SPA restoranis

Kuni 18:00 – osalejatele soodushinnaga Viimsi SPA veekeskuse kasutus

18:00 – 21:00 UusMaa Rullituuri sarja koondauhindade ja meistrimedalite üleandmine. Pildid ja videokokkuvõte päevast Black Rose pubis

21:00 Afterparty!!!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles