Barack Obama tegi koos Bear Gryllsiga selfie

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama Alaskal
Barack Obama Alaskal Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama osales Alaskal inglasest teleseikleja ja metsikus looduses ellujääja Bear Gryllsi saatesarjas.

Obama ja Grylls tegid Alaskal ühise selfie, kuid sellele jäi eraldi ka presidendi sõrm, edastab People.

President ja seikleja läbisid Alaskal matkateekonna ja külastasid ka Exit liustikku.

Obama pani selfie hiljem Valge Maja Instagrami lehele, millel selgitas, et ta tegi selle pildi ise, mitte keegi ta kaaskonnast.

«Minu jaoks oli suur au matkata koos kuulsa seiklejaga. Õnneks oli ta ainus «karu» (inglise keeles on karu «bear»), kellega ma looduses kohtusin,» naljatles Obama.

Kahjuks jäi pildil eraldi paistma Obama sõrm, mida kriitikud kohe tähele panid. Nende arvates ei ole USA president enesepiltide tegemisel kuigi kogenud.

Bear Grylls kirjutas sotsiaalmeedias, et talle meeldis koos Obamaga matkata.

«President on minu saateid varem näinud. Ma ei eita, et Obama julgeolekumeeskond tegi minu meeskonnale ettekirjutusi, mida president tohib teha ja mida mitte. Samas aga olime metsikus looduses nagu tavalised matkajad,» nentis seikleja.

Grylls näitab oma saatesarjas «Running Wild with Bear Grylls» kuulsusi, kellel ta õpetab looduses hakkama saamist.

Varem on selles sarjas osalenud näiteks näitlejad Kate Hudson, kes sõi sipelgaid, ja Michelle Rodriguez, kes sõi suppi, mis sisaldas tema uriini.

 Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles