Uue Maailma Tänavafestival sulgeb nädalavahetusel autodele liikluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma tänavafestival 2014
Uue Maailma tänavafestival 2014 Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses 5. ja 6. septembril toimuva Uue Maailma Tänavafestivaliga on avatud jalakäijatele ja jalgratturitele suur osa Uue Maailma piirkonna tänavatest. Seoses muudatusega paluvad festivali korraldajad mõistvat suhtumist ning soovitavad nädalavahetusel liigelda auto asemel ühistranspordi või kergliiklusvahenditega.

«Uue Maailma Tänavafestival  katab tänavu võrreldes varasemaga suurema piirkonna ning festivali mitmekesisema programmi ja turvalisuse huvides sulgeme sel aastal ka varasemalt rohkem tänavaid,» selgitab Uue Maailma Tänavafestivali peakorraldaja Raido Jaan Rei liiklusmuudatuste vajadusest. Seetõttu ei ole võimalik piirkonnas autodega liigelda eelkõige tänavaturu toimumise ajal laupäeval 9.00-20.00, pühapäeval 9.00-19.00 ning pealava ümbruses laupäeval 9.00 – 23.30, pühapäeval 11.00 – 18.00.

Suletavad tänavad on järgmised: Kesk-Ameerika tn, Koidu tn, Komeedi tn, Luha tn, Saturni tn, Toom-Kuninga tn, Väike-Ameerika tn, Videviku tn.

Uue Maailma Tänavafestival toimub sellel aastal juba üheksandat korda ning pakub põnevat avastamist nii pisematele kui ka suurematele. Vaata festivali ajakava siit.

Hooandja.ee projekt: Uue Maailma Tänavafestival 2015 from Hooandja Ee on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles