Galerii: Eesti uusim moebränd CUBE tutvustas end Deja Vu laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 28.augustil jõudis Lounge Deja Vu külastajateni koostöös Xante'ga toimuv pidu DiModa, mis sel korral ootas kõiki moegurmaane nautima show’d Eesti uusimalt moebrändilt CUBE kollektsiooniga «Be Edgy»! 

Moebränd, mis on vaid mõned kuud vana, jõudis särava lavashow'ga Deja Vu külastajateni, pakkudes unustamatu õhtu! Juba uksel ootasid kõiki moegurmaane Xante neiud, kes uksel külastajaid maitsvate kokteilidega tervitasid!

Foto: Maksim Toome

Tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein ja disainer Svetlana Agureeva on loonud täiesti uue rõivabrändi Cube, mis õhkub  enesekindlusest, ainulaadsusest ja omanäolisusest. 

Foto: Maksim Toome

Mitmekülgsus – see ongi Cube'i filosoofiline põhiidee. Moebränd on loodud inimestele, kes ei karda ka eksperimenteerida riietusega ja ei piirdu ainult teatud moetrendidega. Isikupära, omanäolisust ning ekstravagantsust õhkus ka reedel aset leidnud moeshow'st, mis oli kohale toonud majatäie moehuvilisi. Särav kollektsioon pakkus kõneainet kogu ööks ning lõbus pidu kestis kuni varahommikuni. 

Kütkestavad modellid, kes olid tol õhtul kandmas värskemaid moehitte, olid eriliselt kaunid tänu Loreal Paris professionaalidele ning vapustavad soengud oli neidudele pähe seadnud Ilja Komarov (Make Your I.D.). 

Foto: Maksim Toome

Ka sel reedel ootab Lounge Deja Vu kõiki külla, sest  juba reedel, 4.septembril leiab aset kullasäras pidu GOLD ning juba laupäeval saab Deja Vu'st teatrisaal, kui lavale astuvad kaunid balleriinid PÄHKLIPUREJA peo raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles