Isegi tulnukatest on saanud Donald Trumpi poolehoidjad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Hollywood on teinud palju ulmefilme tulnukate saabumisest Maale ja nende imbumisest inimkonna sekka.

Ufode ja tulnukate teema on üles kerkinud USAs käimasoleva valimiskampaaniaga, kus põhirolli tundub mängivat miljardär Donald Trump, kes unistab USA presidendiks saamisest, edastab Huffington Post.

USAs toimuvad presidendivalimised 2016. aasta novembri esimesel teisipäeval. Praeguse presidendi Barack Obama ametiaeg lõpeb 20. jaanuaril 2017.

Sotsiaalmeedias on juba spekuleeritud, et Trumpi toetavad vist mingid kosmilised jõud, sest ta muutub aina populaarsemaks hoolimata tema pidevatest «ämbritest».

Väidetavalt nähti sel kuul Iowas Donald Trumpi erahelikopteri taga lendamas ufot.

Kriitikute sõnul ei saa iga identifitseerimata lendavat objekti kohe ufoks tembeldada.

Võimalik, et on loogiline selgitus, miks see objekt lendas USA kuulsa miljardäri helikopteri järel.

Trump osales 15. augustil Iowa osariigi laadal, pakkudes samas tasuta kopterilende. Umbes kella 13.00 kohaliku aja järgi märkasid kohalolnud taevas ebatavalist objekti ja tegid sellest pilte.

«Jalutasime laadatänaval ajal, mil Donald Trumpi helikopter meie pea kohal lendas. Võtsin mobiili ja tegin sellest foto. Hiljem vaatasin uuesti tehtud fotot ja siis märkasin helikopteri juures kummalist lendavat objekti,» teatas anonüümseks jääda soovinud isik.

Ta edastas foto ufosid uurivale leheküljele Mutual UFO Network (MUFON).

MUFON uurib, kas pildil olev objekt on teine helikopter, lind või midagi muud.

Kas tulnukad on tõesti vabariiklasest Trumpist huvitatud? Selles võib olla süüdi praegune USA president, demokraadist Barack Obama.

2011. aastal küsiti Obamalt Valge Maja välisajakirjanike lõunal ta sünnitunnistuse ehtsuse kohta ja ta vastas üsna sarkastiliselt.

«Kas USA valetas Kuul käimiste kohta? Mis tegelikult juhtus Roswellis?» küsis Obama, viidates samas ufodega seotud vandenõuteooriatele.

Obama tahtis nende küsimustega tõmmata paralleele nagu oleks ka tema sünnikohaga seotud mingi vandenõuteooria. On palju neid, kelle arvates on ta sündinud Keenias, mitte USAs Hawaiil ja seda on varjatud.

Seega võivad tulnukad olla huvitatud Trumpist, kuna Obama oli nendele viidates sarkastiline.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles