Hüvastijätt miljonivaatega: meie kodutud elavad Tallinna kalleimal krundil ja kasutavad tahvelarvutit!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 Seitsmeste ERI: „Hüvastijätt miljonivaatega“ viib vaataja kodutu Toomase koju
TV3 Seitsmeste ERI: „Hüvastijätt miljonivaatega“ viib vaataja kodutu Toomase koju Foto: TV3

Tallinna kõige kallimalt müüdud Tivoli krundi naabruses, otse mere kaldal, on ennast sisse seadnud kodutu Toomas sõpradega. Sel nädalal lammutatakse tema maja maha. TV3 reporter veedab temaga selles majas viimaseid päevi. Toomas korjab pudeleid ja valmistub talveks.

«Tahvelarvuti on olemas ja kodu pole, kuradi Eesti kodutud,» hüüatab hämmingus TV3  reporter Katrin Lust.

«See on tehnika ajastu ju,» nähvab kodutu vastu.

Miljonivaatega krundil asuvas tarekeses elav kodutu Meelis: Asukoht on muidugi väga hea, sest lähemale kui 50 meetrit merest ei tohi ühtegi maja ehitada ja seepärast on meil sõber Toomasega siin väga hea elada. 

Miljonivaatega krundil resideeriv püsielanikust kodutu Toomas: Juriidiliselt kuulub see majake Tallinna linnale ja ega mul suurt luba riigi poolt siin elamiseks pole. Kuid sotsiaalamet on öelnud, et see on siiski hea, et ma siin veidikenegi seda heakorda hoian. 

Toitu valmistame õues lõkke peal. Sõbrad, tuttavad aitavad ka riietega. Väärikus peab inimesel ju ikka jääma. Oleme siin koos Meelisega elanud aasta ja kaks kuud. Kruiisilaevad, mis siit meie maja eest läbi sõidavad, hakkavad juba vaikselt närvidele käima.

Seitsmeste ERI «Hüvastijätt miljonivaatega» on eetris täna, 2. septembril kl 21.00 TV3-s! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles