Galerii ja video: Max Vorovski 12. septembril toimuva Xplosioni tiitlimatši eel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maxim Vorovski astub võistlustulle Xplosioni meistritiitli nimel 12. septembril  ning tema vastaseks on kickboxingu superstaar Sahak Parparyan, kes on rahvuselt armeenlane ning elab ja treenib hetkel Amsterdamis.

Foto: www.xplosionfightseries.com

Sahak on võistlenud kickpoksijate unistusteliigas GLORY World Series ning mainimata ei saa jätta ka tema 2011. aasta superliiga IT'S SHOWTIME meistritiitlit.

Max Vorovski on senimaani Xplosionil jäänud kaotuseta. Kindlasti saab näha väga tugevat ja põnevat mõõduvõttu nende kahe mehe vahel.

Foto: www.xplosionfightseries.com

Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit.

Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 erineva võitlusstiili K-1, profipoksi ning MMA matšid, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Foto: www.xplosionfightseries.com

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu www.xplosionfightseries.com 

Piletid saadaval Piletilevis ja Fitshopi poodides.

Vaata videot ja pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles