Telenägu Heiki Valner jäi koduta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küüslaugufestival 2015 Ülenurmel - Naisteala emand oli Anu Saagim. Teleajakirjanik ja Eestimaa Loomakaitse Liidu esimees Heiki Valner
Küüslaugufestival 2015 Ülenurmel - Naisteala emand oli Anu Saagim. Teleajakirjanik ja Eestimaa Loomakaitse Liidu esimees Heiki Valner Foto: Erlend Štaub

Viimastel aastatel loomade kaitsmisele pühendanud kuulus telenägu Heiki Valner loovutas esmaspäeval Nõmme kodumaja võtmed – 165 000 euro eest müüki pandud maja osteti lõpuks ära 138 000 euroga, vahendab Õhtuleht.

Harju maakohus mõistis läinud aasta detsembris 50-aastase Heiki Valneri süüdi perevägivallas ja karistas teda tingimisi vangistusega. 

Kohtukadalipu läbimine on jätnud endise elukaaslase Tiina Kimmeli väärkohtlemises süüdi mõistetud Heiki Valneri ellu ränga pitseri – stress, terviseprobleemid ja üle pea kasvavad võlad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles