Uut muusikat Eesti muusikamaastikult: Maria Gertsjak avaldas muusikavideo «Childish love»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja ja laulukirjutaja Maria Gertsjak
Laulja ja laulukirjutaja Maria Gertsjak Foto: Facebook

Maria Gertsjak on Viljandimaalt pärit noor laulja ja laulukirjutaja, kes õpib juba teist aastat Helsinkis, Metropolia Ülikoolis jazz-laulu. Augustikuu lõpus, oma sünnipäeval avaldas ta uue singli ja video «Childish love».

Maria Gertsjaki muusikat võib kirjeldada kui segu kantri, popi, folgi ja jazzi stiilidest. Ise ütleb ta selle kohta, et tema muusika kõlab sarnane sellele, kui Norah Jones ja John Mayer teeksid bändi. Samas on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias veedetud õpinguaastad, mis said läbi selle aasta kevadel,  muusiku helikeelde lisanud palju folgilikke elemente.

Foto: Facebook

Maria kirjutatud uus lugu «Childish love» räägib lapsepõlve armastusest ja keskendub väga palju just sõnadele, millega ammu möödunud aegu ja tundeid kirjeldada. Laulule on tehtud ka video, mis on filmitud mitmel pool Helsingis. Video idee oli väga lihtne- laulda erinevates paikades üle Helsingi, tuues sellega esile linna ilu.

Loo sõnad ja meloodia on kirjutanud Maria Gertsjak.

Kitarril saadab teda Ville-Veikko Airaniemi.

Loo on salvestanud ja miksinud Arto Nevalainen  ning video on tehtud Tero Leponiemi poolt.

Maria tegevust saab jägida tema Facebooki leheküljel.

Maria muusikat leidub Soundcoudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles