Merlyn Uusküla: paljud ennustajatest pole üldsegi puhta energiaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Kanal 2

Lauljatar Merlyn Uusküla rääkis Kanal 2 saates «Eesti nõiub», et tema arvates võiks inimesed rohkem oma sisetunnet kuulata.

Merlyn seletas, et tema hobiks on kaartide panemine: «Samamoodi, kui mõnele inimesele meeldib golfi mängida või kalal käia, siis minul on huvi õppida paremini kaarte laduma, mediteerida ja enda intuitsiooni kuulata.»

Merlyn rõhutas, et need inimesed, kes küsivad ennustamise eest raha, võtavad endale väga suure vastutuse.

«Väga paljud nendest inimestest pole ise üldsegi puhta energiaga. Siis sina tuled mingi tervise või hingemurega tema juurde ja tema tegelikult on juba nii tark ja kaval, et ta paneb sulle selle konksu taha ja tekitab sinuga energeetilise sideme niimoodi, et sa jääd sõltuvusse temast. Tema eesmärk on ju see, et sa tuleksid tagasi ja tooksid talle uuesti raha.»

«See on üks tüüp ennustajaid. Samas kindlasti on nende seas ka puhta olemisega inimesi, kes tõesti võtavad südamega sind vastu ja pühenduvad sulle personaalselt ja proovivad sind aidata. Kes pigem suunavad sind sinna, et sa oma südamega ja oma intuitsiooni kuulates suudaksid võtta vastu õigeid otsuseid. Nad suunavad sind pigem iseseisvusele,» ütles lauljatar.

Merlyn lisas: «Mina ei ole küll ennustaja, aga ma olen küll inimene, kes sooviks, et inimesed rohkem oma sisetunnet ise kuulaksid. Mina kindlasti ei taha luua sidemeid, aga ma tahaksin aidata mõnele küsimusele vastused leida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles