Anne Veesaare šokeeriv ülestunnistus: ühelt poolt on see traagiline ja teiselt poolt on see... traagiline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: Kanal 2

Anne Veesaar rääkis Kanal 2 saates «Radar», et «Õnne 13» Mare roll on ta hävitanud.

Saatejuht Marii Karell uuris Veesaarelt, kui palju on neid hetki, kui ta peab iseendale meelde tuletama, et ta ei ole ainult Mare ja suudab palju rohkemat.

«Ma ei tuletagi seda endale meelde, seda tuletatakse mulle kogu aeg meelde, et ma olen see Mare... Olen mitu korda otsustanud, et ma ei tee enam seda. Isegi, kui ma praegu jätaks selle pooleli, siis seda on tehtud üle 20 aasta. Ta on olemas ja on inimeste mälus ja ma ei pääse sellest iialgi. See on ühelt poolt väga traagiline ja teiselt poolt on ta traagiline,» sõnas Veesaar. «Minu jaoks on see muutunud juba hävitavaks. Päriselt.»

«Isegi täna hommikul, kui ma tulin liinibussiga, hakkas üks proua rääkima, et oi, ma olen ka Margna ja kuidas teil selle Margnaga niimoodi läks... Mina hakkan mõtlema, et mis kuradi Margnaga? Siis kerin kuhugi tagasi minevikku, et aa, ta räägib mingist kümne aasta tagusest «Õnnest». Mis minu jaoks ei ole enam midagi. Olen selle teinud, minna lasknud ja unustanud. Ja sellel inimesel on äkki mingi situatsioon. Mina käitun muidugi viisakalt ja tänan, aga siis mõtlen, et jah, see on see taak, mida ma vean endaga kaasas kogu aeg. See on juba hävitanud mu. See on mu tapnud! Sellesse ma olen surnud.»

Veesaar nentis, et temast on tekkinud mingi kuvand, mida on väga raske muuta. «Lavastajatel täpselt samamoodi. Ja ma ei saa seda pahaks panna.»

Veesaar tunnistas, et «Õnne 13» alustades oli ta väga tänulik. «Alustasime sügisel ja pidime tegema kevadeni. Mõtlesin, et väga hea! Aga nendest kevadetest on juba saanud 22 kevadet.»

«Ma ei tea, kui palju mul on selle tõttu tööd saamata jäänud, aga mul on pitser peal igaveseks. Isegi, kui ma ei tee enam ühtegi seeriat. Ikkagi on see Õnne-Mare... Muidugi alguses oli see väga meelitav, aga nüüd on ta muutunud niisuguseks, et olen ettevaatlik, kuhu ma lähen. Ma ei lähe mitte kunagi Õllesummerile või mingile suurele festivalile, kus on hästi palju inimesi koos ja nad on ülemeelikud ka. Ma ei lähe lihtsalt sinna.»

Veesaar ütles, et kui teised näitlejad lahkuvad seriaalidest, aplodeerib ta neile. 

«Meie «Õnne 13», inimesed vaatavad... See võib ju olla šokk, kuidas nüüd näitleja sellesse niimoodi suhtub. Ma saan aru, ma olen 20 aastat rääkinud, et see on nii tore ja meil on kõik pere seal ja meil on nii tore üksteist näha. Jah, see kõik on nii, aga seda on minu elus liiga vähe,» ütles Veesaar, et tal on suuremad ambitsioonid, kui olla mingi vana seriaali näitleja.

Vaata «Radari» intervjuud:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles