Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus esimesest koolipäevast: näppasin naabrimuti aiast pojenge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live. Külas on Liis Reisner. Teda intervjueeris Anu Saagim. Korraks käis külas ka staarmetroseksuaal Vaido Neigaus.
Elu24 Live. Külas on Liis Reisner. Teda intervjueeris Anu Saagim. Korraks käis külas ka staarmetroseksuaal Vaido Neigaus. Foto: Viktor Burkivski

Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus meenutas armsa lapsepõlvefotoga kooliaega ning jagas Elu24ga mõtteid esimesest koolipäevast.

«Esimese septembriga meenub mulle see, et ootasin seda päeva väga. Kõik oli minu jaoks uus ja täiesti teistsugune,» rääkis Vaido Neigaus Elu24-le, et valmistus selleks päevaks ette nädalaid.

«Küll aitasin emal triikida viigipükse ja triiksärki. Sättisin ja kammisin juukseid ühele ja teisele poole, et ikka oleks äge. Samas kohas, kus elasin, elas ka teisi lapsi ja nii me uhkustasime, et mis meil kõik on valmis ostetud,» meenutab staar.

«Viimasel hetkel tuli aga meelde, et olin unustanud midagi ja need olid lilled õpetajale. Kuna minekuga oli kiire ja hilinesime aktusele, siis ma ei saanud kuidagi  ilma lilledeta minemata jätta. See tundus ebaaus. Ma ei öelnud emale, kuid hiilisin naabrimuti aeda ning näppasin sealt suure kimbu närtsinud ilmega pojenge. Ema ütles vaid, et ei taha teada, kust ma need sain,» pajatas Vaido, et tema päev oli korras ja täpselt nii nagu plaanis. «Naabrimutt küsis pärast, kas keegi nägi miskit. Minu vastus oli lihtne: «Ei näinud mina mitte midagi.»»

Kas tunned armsa Vaido esimesel koolipäeval ära?

Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles