Glamuurne möllugalerii! Klubi Teater tähistab 4.sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 4.septembril leiab aset Eesti kõige meelelahutuslikuma ööklubi Teater grandioosne sünnipäevapidu! Tallinna populaarne ja glamuurne ööklubi Teater tähistab sel reedel, 4.septembril nelja aasta täitumist! 

4 aastat täis säravaid pidusid, koos live-kontserdite, rahvusvaheliste staaride, akrobaatide, mustkunstnike, padjasõdade ja palju muuga on seljataga ning klubi Teater tähistab seda aasta suurejooneliseima ja säravaima õhtuga! 

Foto: Klubi Teater

Sünnipäevapeol on oodata live-esinemist klubi Teatri läbi aegade populaarseimatelt artistidelt, rohkelt sünnipäevaüllatusi. Kohal on kõik klubi Teater veetlevad diivad ning loomulikult kogu Eesti meelelahutusmaailma koorekiht!

Foto: Klubi Teater

Läbi aastate on Klubi Teater kostitanud lugematul hulgal säravaid staare nii Eestist kui välismaalt. Kõiki artiste ootab klubi Teater kindlasti ka enda sünnipäevale, et koos tähistada neid glamuurseid pidusid ja ühiseid lõbusaid hetki ning lüüa pokaalid kokku tulevaste aastate veel meeletumate õhtute auks! Peol seltskonda pakkuvad kaunid Hõbe Vodka diivad jagavad meeliergutavat tervitust läbi kogu öö ning see on alles üllatuste ja kingisaju algus!

Foto: Klubi Teater

Kõikidele klubi Teater sõpradele ja koostööpartneritele on saadetud välja selleks puhuks läbi aegade kõige erilisemad sünnipäevakutsed - pildiraamid, mille klubi Teater palub kõigil kutseomanikel täita lõbusate õnnesoovide, parima peoseltskonna või eriliseima «pildiga» nende elust, et saata enda õnnesoov klubile Teater! 

Kõiki õnnesoove-tervitusi ootab klubi Teater enda Instagrami ja Facebooki lehele, kust kõik huvilised neid ka ise uudistada saavad! Oodatud on nii pildid, kui ka videod. (#teatrisünnipäev)

Neli aastat unustamatult lõbusaid pidusid on peetud, kuid lõbusamad, meelahutuslikumad ja värvlisemad peod on alles ees...

Foto: Klubi Teater

Klubi Teater teeb enda sünnipäeva puhul ka ise kingitusi ja kingib ära 15 kutset sellele grandioossele peole! Saada enda õnnitlused ja kontaktid mareli@klubiteater.ee ja võid olla õnnelik kutseomanik. Võitjatega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles