«Rahva oma kaitse» tähistab 20. hooaja algust avaliku peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 saade «Rahva oma kaitse». Mart Juur ja Andrus Kivirähk
Raadio 2 saade «Rahva oma kaitse». Mart Juur ja Andrus Kivirähk Foto: Arne Holm/ERR

Raadio 2 üks vanemaid ja populaarsemaid saateid «Rahva oma kaitse» kutsub 8. septembril avalikule otseülekandele Kultuurikatla aias ehk Pajas.

Mart Juur ja Andrus Kivirähk lükkavad oma 20. hooaja käima suuremat sorti peoga - «Rahva oma kaitse» kolib üheks teisipäeva õhtuks stuudiost välja, võtab kaasa rahvusringhäälingu ülekandebussi ja terve hulga külalisesinejaid. Kui tavaliselt kõlab saates plaadimuusika, siis sedapuhku tervitavad omakaitsjaid elavas esituses Elephants from Neptune, Kosmikud, Kukerpillid, Köök, Peeter Oja, Röövel Ööbik ja Smilers.

Mart Juur ütles, et «Rahva oma kaitse» 20. hooaeg on hea ettekääne sõbrad kokku kutsuda ja korraldada üks väike koosviibimine. «Tegelikult annab eelolev juubel välja väikese rokkfestivali mõõdu ja selle esinejate nimekiri on muljetavaldav. Me palusime igaühel neist selgeks õppida ja esitada loo, mis tavaliselt nende repertuaari ei kuulu ja laulude valik viib meid «Rahva oma kaitse» sünniaega. Ma arvan, et saab olema huvitav ja lõbus õhtu,» rääkis Juur.

Saate avalik otseülekanne algab kell 20, Kultuurikatla Paja uksed on avatud juba kell 18. Publikul palutakse kohale tulla vähemalt pool tundi enne ülekande algust. Enne ja pärast ülekannet saab saatejuhtidega klaase kõlistada, kingitused on traditsiooniliselt teretulnud.

«Rahva oma kaitse» 20

Mart Juur ja Andrus Kivirähk

Kukerpillid

Smilers

Peeter Oja ja Kosmikud

Röövel Ööbik

Köök

Elephants from Neptune

Kultuurikatla Pada

Teisipäeval, 8. septembril

Uksed kl 18 (Põhja pst 35, sissepääsuga Kalasadama 6 poolt)

Avaliku otsesaate algus kl 20

Piletid Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles