Galerii! Eesti kunstnikud disainisid heategevuse jaoks ägedaid seljakotte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel korraldasid elustiilibränd EASTPAK koostöös mittetulundusühinguga «Eriline Maailm» Solaris Keskuse EASTPAK pop-up poes heategevusliku oksjoni, mille käigus leidsid uue omaniku kümme andekate Eesti disainerite ja moekunstnike poolt kaunistatud seljakotti. Oksjonist laekunud summad annetatakse Tallinna Lasnamäe Põhikoolile loomekoja rajamiseks, kus õpivad hariduslike erivajadustega lapsed. 

Sotsiaalselt vastutustundlik EASTPAK ja MTÜ Eriline Maailm poolt korraldatud oksjonile andsid oma kunstilise panuse seljakottide kaunistamisel Kalle Aasamäe, Julia Korovina, Igor Ziko, Svetlana Aleksejeva, Beatrice, Ed Labetski, Maria Ponomarjova (Mago), Kirill Tugov, Anton Tugov ja Piret Seppel. Lisaks lokaalsele koostööle on EASTPAK varasemalt teinud koostööd ka maailmanimedega. Aasta alguses ühendasid jõud moegeenius Jean Paul Gaultier ja EASTPAK, et tõsta teadlikkust HIV/AIDS teemadel.

Foto: Bondarenko/ Minufoto.ee

EASTPAKi 2015. aasta sügiskollektsioon pakub vabadust ja jõudu edasi liikumiseks. Uued selja- ja õlakotid, reisikohvrid ja aksessuaarid on disainitud selleks, et neisse mahuks kõik vajalik, mis toovad ellu rohkem kogemusi, elevust, inspiratsiooni ja loovust. Uued stiilid ja kujunduselemendid teevad teel olles elu lihtsamaks, samal ajal kui julged värvilahendused ja mustrid annavad vabaduse näidata enda meeleolu. 

Foto: Bondarenko/ Minufoto.ee

Nii Jean Paul Gaultieri ja EASTPAKi koostööna valminud seljakottide põhikollektsioon kui lai valik tooteid sügiskollektsioonist on saadaval Solaris Keskuse 1. korrusel asuvas EASTPAKi pop-up poes. 

Foto: Bondarenko/ Minufoto.ee

EASTPAK asutati aastal 1952, kui Ameerika sõduritele hakati valmistati esimesi seljakotte. Tänaseks on ettevõttest arenenud juhtiv stiilsete ja funktsionaalsete linnakottide bränd, mille valikus on tänavatrendikad seljakotid, mugavad õlakotid, reisikohvrid ja teised reisimiseks mõeldud aksessuaarid. Iga EASTPAKi kott või aksessuaar on disainitud toomaks kõigi igapäevaellu rohkem elevust, sõltumata sellest, kas liigud linna või maailma ühest otsast teise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles