Dave Benton kutsub: ootan teid Harry Belafonte mälestuskontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: MediaMarketing

Peatselt saabuv sügis suunab muusikalembelised inimesed vabaõhukontserditelt taas saaliseinte vahele ning ka armastatud laulja Dave Benton ootab Harry Belafonte ande austajaid erilistele kontsertidele — novembris Tallinnas, Pärnus ja Tartus Vanemuines toimuvatele kontsertidele «Island in the Sun» saab juba pileteid soetada.

Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tegu on Arubalt pärit Dave Bentoni austusavalduskontserdiga legendaarsele Jamaika kalüpsolauljale, näitlejale ja kodanikuõiguste eest võitlejale Harry Belafontele, millel löövad külalistena kaasa ka Ivo Linna, James Werts ja Dagmar Oja. 

Kalüpso on Euroopa ja Aafrika juurtega Lääne-India saarte muusikastiil, mille alged pärinevad orjade suhtlusest, kel oli keelatud omavahel rääkida ja kes seetõttu üksteisega kommunikeerumiseks laulsid.

Tegu on rütmilise rahvalaulu ning ka selle rütmiga seltskonnatantsuga. Kontserdil kõlavad sellised Harry Belafonte lauldud lood nagu «Matildač», «Bananaboat song De-O», «Island in the Sun», «Jamaica farewell» ja veel suur hulk tema tuntumaid lugusid. 

Kontserdid toimuvad 7. novembril Nordea Kontserdimajas, 13. novembril Pärnu kontserdimajas ja  14. novembril Teatris Vanemuine. 

Piletid müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles