Mis on veidramad asjad, mida inimesed on duši all välja mõelnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgos (77) Ateenas pangakontori lähistel istumas ja mõtlemas.
Giorgos (77) Ateenas pangakontori lähistel istumas ja mõtlemas. Foto: Reuters

Juba Archimedes hüüdis oma kuulsa sõna «Heureka» vannis olles. Mille peale on aga tänapäeval inimesed tulnud duši all olles.

Ühed veidramad asjad, mille inimesed duši all välja mõtlesid on:

* Golfi eesmärk on võimalikult vähe golfi mängida.

* 1. aprill on üks kuupäev, kus inimesed hindavad kriitiliselt uudiste sisu.

* Nüüd kui järjest rohkem mobiiltelefone on veekindlad, saab inimesi peagi jälle basseini lükata.

* Äkki ei näita saade «Targem kui 5B?» seda, kui rumalad on täiskasvanud inimesed, vaid seda, kui palju mõttetut informatsiooni meile koolis õpetatakse.

* Eile õhtul tahtis mus sõber kasutada USB pesa, et laadida oma sigaretti. See polnud võimalik, kuna laadisin oma raamatut. Tulevik on rumal.

* Kui väliskanalitel edastatakse Rootsi ja Taani vahelist jalgpallimängu näidatakse ekraanil «SWE-DEN». Tähed mis jäävad mõlema riigi inglisekeelsetest nimetutest kasutamata moodustavad sõna «DEN-MARK».

* Kui palju leitakse tulevikus mägedel asuva lume alt, kus on näha inimeste elu viimaseid hetki?

* Sinu vari on kinnitus sellest, kuidas valgus liigub segamata 149 668 992 000 km, kuigi talle jääb tänu sinule Maa pinnale jõudmisest meetrijagu puudu.

* Kuna nutikellad suudavad tänapäeval mõõta inimese pulssi, siis võiks olla olemas teenus, mis kustutab südame seiskudes ära sinu interneti otsingute ajaloo.

* Pensionäridele peaksid kehtima poes hinnad, mis on ümardatud, et teised ei peaks järjekorras ootama, kuni nad täpset raha otsivad.

* Inimene, kes parandas Hitleri kõnede õigekeelsust, oli sõna otseses mõttes õigekirja nats.

Kallis lugeja, millised huvitavad ideed on teile duši all pähe on tulnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles