Võida piletid! Tantsuparadiisil esimest korda särav slaavi superblondiin Olja Poljakova skandaalse showga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slaavi superblondiin Olja Poljakova Ukrainast
Slaavi superblondiin Olja Poljakova Ukrainast Foto: promo

Reedel, 4. septembril esineb klubis Hollywood populaarsel üritusel TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай) esimest korda Eestis kõige säravam slaavi superblondiin Olja Poljakova Ukrainast. Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele!

Lauljatar esitab programmis kõiki oma igavesi hitte, mis tõmbavad kaasa peokülalisi huumori, kitši ja kirjeldamatu slaavi energiaga: «Ljuli», «Russian Style», «Shljopki», «Malchikam eta nravica» ning uued superhitid «Ljubov-morkov» ja «Pervoe leto bez Nego» - need on laulud, mille järgi jalad hakkavad iseenesest tantsu lööma!

Skandaalne superblondiin esindab muusikastiili superpop, mis sisaldab endas kõiki tänapäeva muusikamaailma moodsaid suundi, alustades diskost ja pungist, lõpetades R’n’B-ni välja!

Ainukene ja tõeline superblondiin Kokošnikuga, Ukraina skandaalne lauljatar Olja Poljakova pakub külastajatele suurel hulgal ohjeldamatut lõbu, iroonilisi laulutekste ja ainulaadset stiili. Temast võlutuna vabanevad külastajad stressist ja unustavad kõik elumured!

Külalisi ootab ees tõeline, unustamatu ja vaatemänguline show imelise koreograafia ja kordumatu superblondiini naljadega, see sündmus jääb meelde kogu eluks!

Erilist sära lisavad veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

Valitakse õhtu kõige stiilsem paradiisineiu!

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehelt

Eriti nõudlikel klientidel on võimalik tellida endale personaalne lauateenindaja ja turvamees.

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot, naistele südaööni 15 eurot , VIP-pilet 50 eurot.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides!

Igal laupäeval kell 17.00-19.00 telekanalis SEITSE lemmikud vene hitid saates «TANTSUPARADIIS».

Soovid tasuta peole? Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele! Saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid kaaslasega tasuta peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles