Disney On Ice jõuab veebruaris maagilise juubelituuriga Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney On Ice, Frozen
Disney On Ice, Frozen Foto: promo

Järgmisel aastal tähistab Disney On Ice Euroopas 25. sünnipäeva ning jõuab juubeliturneega ka Saku Suurhalli. Imeline jäälavastus viib pealtvaatajad ühe seiklusliku etenduse jooksul rändama nelja erinevasse fantaasiamaailma. Piletid 11.-14. veebruaril toimuvatele etendustele on alates tänasest müügil Piletilevis.

Disney On Ice kutsub osa saama suurepärasest kogupereetendusest, kus astuvad üles armastatud Disney tegelased. Ühine Miki ja Minni, Kupi, Donaldi ja Daisiga, et külastada koos maagilisi paiku, mis on tuttavad filmidest Lõvikuningas, Peeter Paan ja Väike Merineitsi. Jääetendus viib reisima ka viimaste aegade edukaimast joonisfilmist “Lumekuninganna ja igavene talv” pärit Arendelle’i kuningriiki koos lastele armsate tegelaste Elsa, Anna ja Olafiga. Loo jutustavad pealtvaatajatele professionaalsed uisutajad põneva koerograafia ning tuntud Disney hittlugude ja rock’n’rolli klassikute abil. Publik saab põneva elamuse osaliseks oma istekohalt lahkumata.

Maagiline juubelituur viib rändama Aafrika lagendikele koos lõvikutsikas Simbaga, uudistama veealust maailma merineitsi Arieliga, seiklema koos Peeter Paani ja haldjas Tinkerbelliga ning avastama jäist Arendelle’i kuningriiki koos Anna, Elsa ja Olafiga.

Foto: promo

«See etendus annab suurepärase võimaluse ühiseks perepuhkuseks,» kinnitab produtsent Kenneth Feld. «Tundub justkui reisiksid päriselt, kaaslasteks Miki ja Minni ning nende sõbrad.»

Jäälavastuse on kokku pannud eksperdid, kes teavad täpselt, kuidas erinevad Disney fantaasiamaailmad välja nägema peaksid:

Jerry Bilik (lavastaja) – 30 erineva Disney On Ice lavastuse loovmeeskonna liige. Erinevate telesarjade (näiteks Starsky & Hutch, Charlie Inglid) ning 31. Emmy Auhinnagala muusikaline juht.

Patty Vincent (lavastaja (Lumekuninganna ja igavene talv)) – paljudes Feld Entertainment’i töödes kaasa löönud lavastaja, nende hulgas ka Disney On Ice presents Frozen.  Patty alustas karjääri uisutajana ning töötab praegu tegelaste arendajana kõikide tuuritavate Disney On Ice lavastuste juures. Lisaks on ta olnud seotud selliste projektidega nagu Playhouse Disney Live! ja High School Musical Summer Celebration.

Cindy Stuart (koreograaf) – neljakordne professionaalsete uisutajate ühenduse «Aasta Koreograafi» auhinna nominent, 2014 Sonja Henie auhinna nominent. Ta on korduvalt koostööd teinud olümpiavõitja Robin Cousinsiga ning loonud koreograafiaid USA meisterile Gracie Goldile, pronksmedalistile Mirai Nagasule, maailmameistritele ja olümpiavõitjatele Xue Shenile ning Hongbo Zhaole ning olümpiavõitjatele Jamie Saléle ja David Pelletierile. Cindy on ka mitmete Disney On Ice lavastuste koreograaf, nende hulgas Disney On Ice presents Frozen.

Etenduste ajakava:

Neljapäeval, 11. veebruaril kell 19.00  (uksed avatakse 18.00)

Reedel, 12. veebruaril kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)

Laupäeval, 13. veebruaril kell 11.00 (uksed avatakse 10.00) ja kell 15.00 (uksed avatakse 14.00)

Pühapäeval, 14. veebruaril, kell 11.00 (uksed avatakse 10.00)

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles