Pildid: Toomas Vara näitas uut pruuti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud aastal suure skandaaliga näitlejatar Kadri Adamsonist lahku läinud ettevõtja ja endine teletöötaja Toomas Vara on leidnud uue silmarõõmu?

Foto: Mats Õun

Näitleja Kadri Adamson (39), läks möödunud aastal suure pauguga lahku oma elukaaslasest ja laste isast, kauaaegsest TV 3 töötajast, Toomas Varast (48) ning jätkas elu koos uue armastatu, Ugala teatri näitleja Meelis Rämmeldiga (40).

Kadri ja tema elukaaslane Toomas kolisid lõplikult lahku väidetavalt pärast seda, kui mees tabas Kadri truudusemurdmiselt. Ilmselt lagunes pere just Ugala teatri näitleja Meelis Rämmeldi pärast.

Foto: paparatso

Nüüd aga puhuvad ettevõtja Toomas Vara elus uued tuuled. Nimelt on mees enda kõrvale leidnud kena brüneti, Star FMi hommikuprogrammi toimetaja Laura Väre, kellega koos väisati nädalavahetusel ka Telliskivi Loomelinnakus toimunud kirbuturgu.

Foto: paparatso

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles