Pildid: Telliskivi kirbrutsirkust väisas staarhipsterite koorekiht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telliskivi loomelinnakus toimus nädalavahetusel suur kirbufestival, mida väisasid hordide viisi kohalikud staarhipsterid.

Foto: paparatso

Laupäeval toimus Telliskivi loomelinnakus suur kirbufestival, kus osalejaid üle neljasaja!

Lisaks erinevatele söökidele-jookidele-maiustustele kaubeldi kõigega, millel mingigi väärtus. Peamiselt küll kleitide-kingade-ehetega. Lisaks oli avatud eraldi käsitöölaat Punases saalis.

Foto: paparatso

Telliskivi loomelinnak on loomeinimeste meelispaik, eriti neile, kes ise Kalamajas elavad.

Foto: paparatso

Festivali väisasid paljud näitlejad ja loomeinimesed. Teiste seas jäid kaamera ette perekond Võigemastid, Toomas Vara uue kallimaga, näitleja Anatoli Tafitšuk, kes kauples vanakraamiga. Näitlejatest olid esindatud ka Kait Kall, Argo Aadli, Inga Salurand, jpt.

Foto: paparatso

Loomeinimestest kirjaneitsi Kerttu Rakke, meediamaastikku juhtinud ja pikalt Ajakirjade Kirjastuses töötanud ning siis Postimehe eeotsas trooninud ja totaalse kannapöörde teinud Mart Luik, kes nüüdseks hakkas hoopis rokiklubi vedama.

Foto: paparatso

Teiste seas olid kohal ka lauljad Daniel Levi abikaasa ja vennaperega, Kene Vernik, kes on läbinud uskumatu stiilimuutuse ning metroseksuaal Vaido Neigaus koos silmarõõmuga.

Vaata galeriist, kes kõik kirbufestivalil käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles