Kanal 2 tänases erisaates «Minu kooliaeg» meenutavad staarid vaimukaid lugusid kooliajast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu kooliaeg». Karl-Erik Taukar ja Jüri Pootsmann
«Minu kooliaeg». Karl-Erik Taukar ja Jüri Pootsmann Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna, 31. augustil kell 20 näitab Kanal 2 lustlikku meenutussaadet «Minu kooliaeg», milles avaliku elu tegelased jutustavad vaimukaid, aga ka õpetlikke lugusid oma kooliajast.

Uue õppeaasta algusele pühendatud lõbusas erisaates meenutavad tuntud inimesed omaenda kooliaega. Millised olid nende lemmiktunnid ning millised ained põhjustasid palju peavalu? Missuguseid krutskeid tehti vahetunnis ning millised hinded vaatasid vastu hinnetelehelt? Kas tänased tipptegijad olid kooliajal õpetajate pailapsed või hoopis klassi mustad lambad? Kas aastakümnete eest oli koolis käia kergem või raskem kui tänapäeval?

Foto: Kanal 2

Kooliaja meenutusi jagavad Inga Lunge, Kristjan Jõekalda, Kaja Kallas, Andrus Vaarik, Kristel Aaslaid, Jüri Pootsmann, Reet Linna, Roald Johannson, Liis Lemsalu, Tanel Talve, Tanja Mihhailova, Jaagup Kreem, Anu Saagim, Jüri Nael jpt.

Lustlik erisaade «Minu kooliaeg» on Kanal 2 eetris juba täna kell 20:00, kohe pärast uudistemagasini «Reporter».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles