Vaikus enne tormi! Vaata, kuidas Kaljurand ja Kiil videos lõbusalt plaksu lõid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Kaljurand ning Allan Kiil
Ain Kaljurand ning Allan Kiil Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Tallinna Sadama endised juhid Ain Kaljurand ning Allan Kiil olid veel selle aasta alguses rõõmsas tujus. Tasllinna Sadama reklaamvideos tantsitakse lõbusalt laulu «Happy» saatel ning lüüakse üksteisele plaksu.

Video laeti Youtube'i keskkonda selle aasta 7. jaanuaril. Videos tutvustab maskott sadamakapten hüljes Ülo Tallinna Sadama igapäevaelu. Videot saadab taustaks Pharrell Williamsi hittlugu «Happy».

Video 1. minuti 18. sekundil on ka näha, kuidas Kiil ja Kaljurand peale õnnestunud tehingut üksteisele plaksu löövad ning siis õnnelikult tantsima hakkavad. Huvitav, mis tehinguga oli tegemist?

Kuigi Tallinna Sadama ametlikult Facebooki lehelt eemaldati video Esmaspäeva hommikul, siis nüüd on see juba uue taustalooga ühele teisele kanalile üles laetud. Uues videos saadavad Tallinna Sadama rõõmsaid inimesi Sõnajalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles