Miley Cyrus: ma olen panseksuaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Lauljatar Miley Cyrus ei armasta sildistamist, kuid ta avalikustas ajakirja Elle värskes numbris, et peab end panseksuaaliks.

«Ma olen selles osas väga avatud - ma olen panseksuaal,» ütles Miley moeajakirjale. «Kuid ma ei ole hetkel suhtes. Olen 22-aastane, käin kohtingutel, kuid ma muudan oma stiili iga nädal, rääkimata sellest, kellega ma olen.»

Miley on ka varem rääkinud, et tema seksuaalne orientatsioon on muutlik.

«Olen avatud igale asjale, mis sisaldab nõusoleku andnud täiskasvanud inimesi. Mulle sobib kõik, mis on legaalne. Olen valmis armastama igat täiskasvanut, igat inimest, kes on vanem kui 18 aastat ja kes on valmis mind armastama. Ma ei suhestu poisiks või tüdrukuks olemisega ja see pole tähtis ka mu partneri puhul,» seletas Miley.

Panseksuaalid on need, kes võivad armuda nii meestesse, naistesse, transseksuaalidesse ja ka nendesse, kes ei identifitseeri end ei meeste ega naistena. Nende jaoks ei lange bioloogiline sugu kokku soolise identiteediga, vaid nad laiendavad soolisi piire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles