Kim Kardashian avaldas valusa põhjuse, miks ta loobus naeratamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner ja Kim Kardashian
Kylie Jenner ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashian avalikustas, miks ta ei armasta enam avalikkuse ees naeratada.

Kim seletas, et ta ei saanud inspiratsiooni abikaasa Kanye Westilt, kes on enamasti tõsise näoga, vaid põhjus on tema esimene rasedus ja sellega kaasnenud kriitika, kirjutas C Magazine. Kardashian kannatas tütart oodates preeklampsia all, mis tekitas suurt paistetust.

«See oli kohutav. Ma ei saanud sinna midagi teha ja kõik tänitasid: «Ta ei suuda õgimist jätta.» Ma sünnitasin 80-kilosena, kuid kõik rääkisid: «Ta kaalub sada kilo. Mees jätab ta maha, sest ta on liiga paks.»,» meenutas Kim.

«See kõik avaldas mõju ka hiljem, kui kaalu kaotasin. Võtsin juurde 23 kilo ja seda oli raske maha saada. Ma olin väga pühendunud, kuid selle tõttu hakkasin teisiti vaatama ka sellele, kui inimesed minust pilti teha tahtsid. Varem naeratasin alati ja olin väga seltsiv. Pärast lapse sünnitamist mõtlesin, et need samad inimesed naeruvääristasid mind ja avaldasid neid kohutavaid lugusid ning sõimasid mind paksuks, ehkki ma ei saanud oma kehakaalu kuidagi kontrollida. Ma ei taha neile naeratada,» seletas ta. «Ehkki olin enesekindlam, ei tundnud ma ennast tüdrukuna, kes naerataks iga foto jaoks. See kogemus muutis mu olemust. See muutis mu iseloomu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles