The Sun võitis «Rooside sõjas» perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Täna alustas lustlik Kanal 2 peremäng «Rooside sõda», milles esimeses osas pidasid duelli perekonnad Oisalu ja Luhalep ning hiljem asus võistlustulle ansambel The Sun.

Oisalude hulka kuulusid perepea Ene, tütred Helen ja Hellevi ning Heleni meheõde Aet.

Luhaleppade ridades võistlesid Renee, tema elukaaslane Reelika, ema Laine ja vanema venna elukaaslane Maris.

Esimeses ülesandes paluti nimetada puuvili, mida pannakse kokteilidesse. Ene pakkus apelsini, kuid rahva pakutust oli populaarseim kirss, mida arvas Renee.

Võistlusjärg läks seega Luhaleppadele ning nad korjasid ära kõik 91 punkti.

Teisena paluti nimetada mõni ese, kus on kirjas sinu nimi. Sellestki voorust napsasid punktid Luhalepad, nad juhtisid nüüd 178:0.

Kolmandana küsiti, mida võtaksid kaasa üksikule saarele ning sellega oli võimalik kahekordistada punktid. Luhalepad arvasid ära populaarseima vastuse, milleks olid tikud. Nende õnn pöördus, sest nad ei suutnud kõiki vastuseid ära arvata.

Järg läks Oisalude kätte ning nad võitsid 130 punkti.

Neljandaks paluti nimetada mõni Eesti mõis ning selle vooruga läksid Oisalud juhtima 388 punktiga. Perekondade duelli võitsid seega nemad.

Lõppmängus vastasid küsimusele Ene ja Helen, kuid 20 000 kroonist tšekki nad ei saanud, sest vajalikust 200 punktist jäi puudu kuus.

Saate teises pooles pistis perekond Oisalu rinda ansambliga The Sun, kelle nimel olid võistlemas Tanel, Borka, Tomi ja Danel.

Esmalt paluti nimetada midagi, mida inimesed kardavad. Oma variante said pakkuda mõlemad võistkonnad, kuid kõige populaarsemat vastust, sõda, ei arvanud keegi ära. Sellest voorust teenis The Sun oma esimesed 49 punkti.

Järgmiseks taheti teada, millise kuulsa eestlase pilt võiks olla sajaeurosel. Popim vastus oli Lennart Meri ning Oisalud läksid 64 punktiga juhtima.

Üksjagu peamurdmist pakkus küsimus: mida võiks olla raske avada? The Sun läks 121 punktiga juhtima.

Viimaks paluti nimetada tööriistu, mida on lihtne kasutada. Oisalud pakkusid kolm korda valesti ning järg läks bändi kätte. Nad võitsid selle saateosa 364 punktiga ning said seega 20 000-kroonise rahatšeki.

Lõppmängus osalesid Tanel ja Danel, kuid neil ei õnnestunud vajalikke punkte kokku saada ning nad jäid 30 000 kroonisest reisitšekist ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles