Galerii: Koit Toome live tõi Teatrisse rekordiliselt kiljuvat naispublikut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 22.augustil toimus klubis Teater enneolematult võimas Koit Toome & The Band live-kontsert, kus  õhtu staar rahvast oma aegumatute hittidega hullutas! Koit Toome, kes on rahva lemmik juba 90ndate algusest, jätkab muusika ja Eesti seksikamaite meeste edetabelite tipus ka täna! Klubisse Teater oli Koidu live'i kuulama tulnud rekordiliselt palju rahvast ning kaasaelamine kogu saalis oli terve live'i kestel pöörane!

Möödunud reedel astus Klubi Teater lavale Koit Toome koos bändiga, pakkudes klubikülastajatele tõelise elamuse! Esiridades püsimise eest olid Eesti ühe kuumima mehe live'i ajal klubi naiskülastajad pea kõigeks valmis!

Foto: Klubi Teater

Kütkesavad kaunitarid täitsid saali enda ilu, flirtivate pilkude ja valjude karjetega, mis staari tähelepanu püüaks. Aegumatud hitid viisid kõik ajas tagasi, meenutades keskkooli diskosid, suudlusi ja liblikaid kõhus, kui kohati seda ühte ja ainust esimest armastust. Kogu saal elas lauludele kaasa pea valjemini, kui staar ise, tundes ära vanu lemmikuid ning uusi hitte!

Foto: Klubi Teater

Seekordse publiku seas võis kohata nii noori neide, kui ka küpses keskeas daame, millest võib järeldada vaid üht: Koit on tõeline südamete vallutaja, olenemata vanusegrupist! Siiras ja rahvale pealeminev sõstrasilm vallutas klubi Teatri terveks ööks ning naised lausa sulasid ta laule kuuldes. See oli üritus, mis ületas publiku ootuseid, sest meeletu pidu kestis edasi ka pärast kontserdi lõppu päikesetõusuni!

Foto: Klubi Teater

Ka sel nädala ootab klubi Teater kõiki külla ja selleks puhuks ette valmistanud uued peod!  Juba sel reedel 28.09 toimub TOP SECRET, kus anonüümsus ja privaatsus on esikohal ning laupäeval 29.09 rädame ajast tagasi 80ndate ja 90ndate muusika seltsis suurel RETRO ÖÖL!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles