Elu24 galerii! Vaata, kui ägedad näevad välja «Padjaklubi» tüdrukute uued korterid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel sügisel kolivad TV3 komöödiasarja «Padjaklubi» tüdrukud YIT ehitatud moodsasse majja Kalamajas Vibu tänaval.

Esmakordselt filmitakse teleseriaal korterites, mida on huvilistel võimalik ka vaadata ja osta. Just neis kodudes hakkavad hargnema uue hooaja «Padjaklubi» lood.

Foto: Erlend Štaub

Täna toimunud uute kodude soolaleivapeol esitlesid Laura, Kristina, Miša ja Maria isiklikult oma uhiuusi kortereid, mis on kujundatud täpselt seriaalikangelannade karakterit järgides ning erinevad üksteisest põnevate nüansside poolest.

Foto: Erlend Štaub

Laura kodu kujundati buduaarilikult roosades ja hallides toonides ning selle südameks on luksuslik magamistuba, mida ehib glamuurne ehtsate Swarowski kristallidega kaunistatud sametvoodi.

Foto: Erlend Štaub

Miša praktilises elupaigas tõmbab tähelepanu metallvann, mis on kööki õhupuhastajaks riputatud ning igati mišalik on ka erineva kujuga pirnidest valmistatud köögivalgusti. Ehitajahingega korteriomaniku tööriistade mahutamiseks on elutuppa seatud tööriistariiul ja põrandale hammasratta-kujuline vaip. Öko-elu austava Kristina uues kodus on kõik looduslik - juba esikus võtab tulijad vastu väike metsanurk, mis mõeldud garderoobiks. Ka magamistuba on kujundatud kollase ja rohelise värviga, et päikeseenergia kõik tšakrad avaks ja elu harmooniliselt kulgeks. Maria kodu on rahulik ja mereteemaline, seal loob mõnusalt hubase õhkkonna köök ning puitlaudisega tapeet.

Foto: Erlend Štaub

«Meie hinnangul sobib moodne Kalamaja noortele ja aktiivsetele «Padjaklubi» tüdrukutele hästi, siin on loominguline õhkkond ja  kesklinn ning meri jalutuskäigu kaugusel,» rääkis YIT Ehituse müügi- ja turundusosakonna juht Ingrit Asavi. TV3 avalike suhete juht Annely Adermann on sama meelt: «Suurepärane, et YIT ja TV3 «Padjaklubi» on leidnud koostöövõimaluse, mis annab sarjale värskelt põneva ilme, tekitab elevust näitlejaile ning mis kõige olulisem - rõõmustab vaatajaid.

Foto: Erlend Štaub

Sel pühapäeval, 30. augustil kell 12.00 – 15.00 on kõigil huvilistel võimalik Vibu 3 avatud uste päeval «Padjaklubi» korteritega tutvuda. 

«Padjaklubi» alustab TV3s teisipäeval kell 21.30.

Vaata galeriist, millised näevad korterid välja ja kuidas vahva soolaleivapidu möödus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles