Elu24 video! Coolio: mu hittlugu on nii needus kui õnnistus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna õhtul astub Rock Cafes üles räpp-muusika legend Coolio. Elu24 uuris, mida arvab räppar oma hittloost «Gangsta's Paradise» ning mis riigis talle kõige enam esineda meeldis.

Kui Coolio, kodanikunimega Artis Leon Ivey Jr. oli Olümpia hotelli ehtepoest oma sõrmustele kaaslased välja valinud, rääkis ta veidi Elu24-ga.

Coolio reis Eestisse oli pikk ja väsitav. Nimelt jäi ta eile Pariisis lennukist maha ja pidi öösel Riiga ning sealt edasi Tallinnasse lendama.

Foto: Viktor Burkivski

Oma hitti «Gangsta's Paradise» peab ta nii needuseks kui õnnistuseks. See oli hitt, mis tegi Coolio maailmatasemel staariks, kuid nüüd on seda juba 20 aastat esitatud. Samas toob see talle pidevalt juurde fänne npoorematest generatsioonidest.

Kõige lemmikum paik, kus räpilegend esinemas on käinud, on Kaplinn. Kõige vähem meeldis Talle Inglismaa linn Leeds.

Foto: Viktor Burkivski

Kohati oli räpparil probleem meenutada, kas ta üldse Eestis varem esinenud on (2011. aastal astus Coolio üles Apollo Live Clubis), kuid meie naaberriikides esinemise kohta on tal helged mälestused.

Täna õhtul astub Coolio soojendajana üles ka Suur Papa. Kahjuks õhtune peaesineja veel Papast midagi ei tea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles