Galerii: Comodo Trio tõi külastajateni enneolematu repertuaari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 22.augustil toimus tallinlaste meelispaigas Lounge Deja Vu’s koostöös Magnumiga toimuv ainulaadne lava-show, kus kolm talendikat venda COMODO TRIO tõid külastajateni mõnusa atmosfääri ja unustamatu repertuaari. 

Comodo Trio on Eesti muusikamaailmas kiiresti tõusev koosseis, kus kolm venda muudavad rahva seniseid arusaame klassikalisest, rock ja pop-muusikast! Elektrooniline lähenemine klassikalisele muusikale ning kolme venna maagiline looming tõi Lounge Deja Vu-sse täismaja. 

Foto: Maksim Toome

Uus pidudesari Magnub esitleb toob külastajateni põnevaid artiste kogu maailmast ning seekord astus lavale Comodo Trio! Ansambel koosneb kolmest vennast, kes esitlevad nii klassikalist, rock kui ka pop-muusikat, kuid seda täiesti omanäolises võtmes! Tuntud vennad Hendrik, Priidik ja Edward Soon, kelle esinemisgraafik on pilgeni täidetud pulmade ja erinevate suvekontsertidega, astusid Deja Vu's üles suurepärase instrumentaalansamblina!

Foto: Maksim Toome

Õhtu oli eriline ja esmakordne ka vendade Soonide jaoks, sest kui tavaliselt piirdutakse instrumentaalmuusikaga, siis seekord sai rahvas kuulda ka poiste võluvat lauluhäält!. See oli õhtu täis magusust Magnumi jäätistelt,  erksaid emotsioonie ning täidetud tantsuplatsi lõbusate kaasaelajatega!  

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab Deja Vu's ees tõeliselt kuum nädalavahetus! Juba reedel, 28.augustil saab Deja Vu catwalk'il tutvuda Eesti uusima moebrändiga CUBE ning seda moeõhtu DiModa raames. Laupäeval ootab kõiki oma lapsukesi külla Vanaema, kes tahab enne sügist veel viimast korda kõiki oma lapsi suvises meeleolus lõbutsemas näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles