Loe, milliseid saateid hakkavad juhtima saatejuhtide vahetuses Tiina Park ja Vahur Kersna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Loco Studio/ERR

ETV avalikustab iga päeva hommikul järjekordsed osalejad aktsioonis "Saatejuhtide vahetus. Legendide eri." Täna selgus, millist saadet hakkavad juhtima Tiina Park ja Vahur Kersna.

TIINA PARK

Legendaarne Tiina Park on kunagi enda karjääri võtnud kokku selliselt: „Kui ma pärast Tartu Ülikooli lõpetamist telemajja jõudsin, olid kõik paremad saated juba ära tehtud. Kuuekümnendate aastate lõpus oli "Noortestuudio" kuum sõna ja seda õnnestus mul teha 5 aastat, kuni pärast skandaalset noorteprogrammi INFO mul igavesest ajast igavesti eetrikeeld anti kui poliitiliselt ebaküpsele toimetajale ja telest lahti lasti. Hakkasin pikapeale rezhissööriks ja tegin ligi 10 aastat kunstisaateid - üle 50 portree Eesti kunstnikest, telelavastusi ja telefilme kunstnikest. Nõukogude ajal tegin moesaateid ja pärast USA-st tagasitulekut naistesaateid ning hommikutelevisiooni. Viimased 15 aastat toodan reisisaateid. ETV-s jookseb juba kuuendat hooaega "Reisile minuga", mille autor, produtsent ja rezhissöör ma olen.“ Saatejuhtide vahetuse raames näeb Tiina Parki 6. septembril Prillitoosi saatejuhina.

Foto: Loco Studio/ERR

VAHUR KERSNA

Intervjuude meister. Põhjalik, empaatiline ja sügavuti minev. Legendaarse „Pealtnägija“ looja ning veel legendaarsema „Noortestuudios pärastlõuna“ üks saatejuhtidest. Mees, kes juba elu ajal julgeb end legendiks nimetada. Ta on tänaseks kaks eluloolist raamatut avaldanud ning valmistab hetkel ette uut hooaega uute huvitavate intervjuudega. Saatejuhtide vahetuse raames võtab ta aga 8. septembril koha sisse aga Marko Reikopi asemel Ringvaate saatejuhina. „Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.“ toimub ETV-s nädala jooksul 5. - 11. septembrini.

Foto: Loco Studio/ERR
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles