Kim ja Kanye said veelgi rikkamaks! Kihlusvideo lekitaja peab paarile maksma kena kopika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian, North West, Kanye West
Kim Kardashian, North West, Kanye West Foto: SCANPIX

Kim Kardashian ja Kanye West sai täna veelgi rikkamaks, kui jõudsid kokkuleppele Youtube'i kaasasutaja Chad Hurleyiga, kes lekitas nende kihlusvideo.

Hurley, kes asutas hiljem veebisaidi MixBit, nõustus Kimile ja Kanyele maksma 440 000 dollarit, kirjutab TMZ. Paar kaebas Hurley kohtusse, väites, et mees manipuleeris end 2013. aastal San Francisco staadionile, kus Kanye Kimile abieluettepaneku tegi. Ta kirjutas isegi alla konfidentsiaalsuslepingule.

Sellest hoolimata salvestas Hurley salaja video ja avaldas selle MixBitis.

Kim ja Kanye said selle peale loomulikult maruvihaseks ja nende advokaat Eric George väitis hagis, et Hurley tahtis meeleheitlikult edu saavutada, kuna pärast Youtube'i müümist pole tema ettevõtmised eriti õnnestunud.

Hurley peab raha välja käima järgneva paari päeva jooksul, misjärel hagi tühistatakse. 440 000 dollarit on enamiku inimese jaoks suur raha, kuid Hurley sellest vaevalt numbrit teeb - ta sai koos Steve Cheniga Youtube'i müügi eest 1,6 miljardit dollarit...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles