Uue ilme ja eetrigraafikaga alustav TV3 on sügishooajaks valmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Facebook

Uut hooaega täiesti uue ilme ja eetrigraafikaga alustav TV3 on sügishooajaks valmis. Ühtlasi juhatab sügis sisse TV3 20. tegutsemisaasta ehk juubeliaasta. 

Saabuva sügishooaja lipulaevad on täiesti uus küpsetamisvõistlus „Eesti parim pagar“ ning suur paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“, mille neljas hooaeg toob Märt Avandi juhtimisel rahva ette kaheksa tuttavalt uut talenti, kes teevad nalja ja heategevust korraga.

Lisaks täiesti uus šokeeriv armueksperiment „Abielus esimesest silmapilgust“ ning kodused telesarjad, millest jätkavad populaarsed „Padjaklubi“ ja „Kättemaksukontor“, kusjuures - oodata on veel ka kaht täiesti uut kodumaist telelugu. Reedeti jätkub hoogne ja lõbus „Me armastame Eestit“ Inese, kaptenite Hannes Võrno ja Peeter Ojaga, neljapäeviti saab sarjast „Tanel Padar ja sõbrad“ mõnusa annuse muusikat ja energiat, Eesti elu ilu ja valu jõuab ekraanile sarjades „Suletud uste taga“ ning „Krista lood“ Krista Lensiniga.

Foto: Martin Ilustrumm

Värske on laupäevahommik, sest uute saatejuhtidena tervitavad seal Merlyn Uusküla, Hardi Nurmine ning Siim Sups. Väga uhke on sügise filmivalik, kus näiteks lapsi võlub „Lumekuninganna ja igavene talv“, täiskasvanuid aga terve rida menufilmide teleesilinastusi. Hankesarjadest on uued „Kriis“, „Reetmine“ ja „SAF3“. Loomulikult jätkub 10.sünnipäeva tähistav „Kirgede torm“, samuti  „Vaprad ja ilusad“, selgeltnägijate jõukatsumised ning argiõhtuti on eetris hõrk gurmeesõprade sari „Maitse“.  „Seitsmesed uudised“ kui TV3 tuntuim saade on eetris igal õhtul ankrute Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu juhtimisel, lisaks hakkab elevust tekitama septembrikuus toimuv ilmateadustaja konkurss.

UUS! EESTI PARIM PAGAR

Alates 31.08 esmaspäeviti kell 20.30

Maailma suurim küpsetamisshow jõuab peagi Eestisse, et välja selgitada meie väikese riigi parimat kodupagarit. Juba 31. augustil, esmaspäeval kell 20.00 alustab TV3s uus sari „Eesti parim pagar“, kus tordid, pirukad, struudlid, makroonid, keeksid, kringlid ja muud suussulavad küpsetised valmivad otse televaatajate ning saatejuhtide Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja silme all. Küpsetisi hindavad elukutselised toiduprofid Angeelika Kang ja Ants Uustalu. Sarjas osaleb kaksteist kodupagarit, kel on vastupandamatu kirg küpsetamise vastu. Võitjat ootab suur tulevik, sest muude põnevate väljakutsete kõrval avaneb talle võimalus anda oma panus ka Hagari tootevalikusse. Igal nädalal pärast saadet jõuab üks saates nähtud küpsetistest ETK kauplustesse müügile, et maiasmokad üle Eesti seda kärmelt maitsta saaks.

„Eesti parim pagar“ põhineb maailmakuulsal formaadil „Bake Off“, mis on vaatajate südameid vallutanud paarikümnes riigis. Kõue mõisas asuvat sarja võttepaika külastanud  BBC konsultant Russell Minton usub, et uus küpsetamisshow vaimustab inimesi ka Eestis. „See on ühelt poolt põnev võistlus ja samas ka mõnusalt meelelahutuslik sari,“ märkis ta.

Eesti parima küpsetaja tiitli nimel võistlejaist noorim on 19-aastane ning vanim pensionäriproua. Osalejad on sarja tulnud Eesti erinevatest paikadest – Tallinnast, Tartust, Kohilast, Alatskivilt, Võrust, kuid üks kodupagar elab näiteks hoopis Luksemburgis.

Foto: Viktor Burkivski

UUS HOOAEG! SU NÄGU KÕLAB TUTTAVALT

Alates oktoobrist pühapäevaõhtuti

TV3 paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“ jätkab juba oktoobrikuus neljanda hooajaga, mis tuleb varasemast veelgi lustlikum ja üllatusterohkem. Esimene suur üllatus ongi juba kohal – show saab uue juhi, sest Mart Sanderi asemel asub osalejate etteasteid sisse ja välja juhatama armastatud näitleja, heategevuspatroon ja multitalent Märt Avandi. Varem on Märti oodatud parodistide ridadesse, nüüd näeb teda aga hoopis saatejuhina. Suursaate püsiv kohtuniketrio jääb samaks – Tanja Mihhailova, Olav Osolin ja Andrus Vaarik, kaheksa osalejat on aga kõik täiesti uued talendid, kes peagi selguvad ja rahvast paroodianumbritega vaimustama hakkavad. Lisaks meelelahutusele on näosaate oluline eesmärk head teha, nii igas saates kui ka finaalis annetab võitja raha tema poolt valitud heategevuseks.

Foto: TV3

LÜHIKE USUTLUS MÄRT AVANDIGA:

Märt, oled varem rahva rõõmuks end näosaate osalejate listi lubanud, ent seejärel isiklikel põhjustel loobunud. Nüüd siis täiesti uus pööre ja üllatuslik roll – saatejuht! Kas see töö on osalemisest keerulisem?

(Märt muheleb) Saatejuhi amet on loomulikult lihtsam, ei pea nädalate kaupa proovi tegema, tuled lihtsalt kohale ja särad. Hea tubane töö.

Mida saatelt ootad?

Loodan, et saade tuleb lõbus – nii osalejate kui ka vaatajate jaoks. Lõbus-olemise eelduseks on aga see, et kamp, kellega koos paarikuist teekonda peagi rühkima hakkame, oleks ühtne ja sobiks kokku. Kui aga laiemalt mõelda, on meelelahutuse kõrval kindlasti väga oluline  „Su nägu kõlab tuttavalt“ heategevuslik külg.

Kui palju kavatsed saates osalejaid aidata?

See, kas mina aitan osalejad või saavad nemad võib-olla mind aidata, kujuneb välja orgaaniliselt saate käigus. Loodan, et me kõik aitame üksteist. Lõppkokkuvõttes pole ju üldse tähtis, kes võidab. Samas on huvitav teada, kuidas uue hooaja osalejad, kellest paljud on – väike vihje - näitlejad, suudavad teatrikooli au hoida nende vastu, kes igapäevatöös muude kunstidega tegelevad. A la - kas näitlejakoolitus end õigustab või saadakse varasemast tuntud Oti ja Koidu-sarnaste talentide šedöövritelt  pika puuga.

Kas plaanid ka ise saate ajal paroodianumbriga üllatada?

(Märt muheleb taas) Minu paroodianumbreid näeb laval ilmselt siis, kui kaamera ei käi.

Mida arvad, kui sind eelkäijast Mart Sanderiga võrdlema hakatakse?

Tema nimi on Mart ja mina olen Märt, mis tõestab, et oleme täiesti erinevad. Pole põhjust võrrelda.

UUS! ABIELUS ESIMESEST SILMAPILGUST

Alates 02.09 kolmapäeviti kell 20.00

Saabuval sügishooajal jõuab TV3 ekraanile täiesti uus telesari „Abielus esimesest silmapilgust“, mida võib julgelt nimetada šokeerivaks armueksperimendiks. Sarjas panevad teadusliku taustaga eksperdid vallalistest inimestest kokku kolm kõige paremini sobivat paari, mis tähendab, et kõik osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda iseenda pulmas ning proovivad seejärel neli nädalat kestva sotsiaalse eksperimendi käigus, kas selliselt korraldatud abielu sobib ideaalse paarilise leidmiseks.

Foto: Viktor Burkivski

Eestis on ligi 100 000 vallalist, kes aktiivselt kaaslast otsivad – nad uurivad innuka järjekindlusega  interneti tutvumislehti, käivad klubides, tegutsevad sõprusringkondades ja osalevad kiirkohtingutel, kuid pole sobivat kaaslast leidnud. „Abielus esimesest silmapilgust“ meeskond võttis ühendust rohkem kui saja vallalise eestlastega, kelle motivatsiooni, sobivust ja tausta põhjalikult kontrolliti. Taustauuringute järel tehti vallalistele ettepanek usaldada sobiva kaaslase leidmine ekspertidele ning ilmnes, et radikaalses ja julgust nõudvas eksperimendis osalema nõustus paarkümmend meest ja naist. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki.  „Abielus esimesest silmapilgust“ toob TV3 eetrisse kirge, põnevust, romantikat, emotsioone, tõelist draamat ja loomulikult armastust. Eksperiment algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad uhked pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani.

„Abielus esimesest silmapilgust“ on neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesari, mida on tänaseks edukalt toodetud enam kui viieteistkümnes maailma riigis, näiteks ka Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

UUS HOOAEG! ME ARMASTAME EESTIT

alates oktoobrist reedeõhtuti

Eesti armastatuim telemäng „Me armastame Eesti“ on tagasi, et vaatajate reedeõhtutesse rõõmu tuua. Jätkuvalt juhib lõbusat mängu särav saatejuht Ines, kohal on ka kuulsad külalised. Mis aga kõige põnevam - kapten Peeter Oja vastu astub uus kapten Hannes Võrno. „Mina armastan Eestit ja võtan kaptenirolli rõõmuga vastu,“ tunnistab Võrno. Tänu kaptenivahetusele saavad vanadest sõpradest Peeter Ojast ja Hannes Võrnost igal sügisesel reedel rivaalid – eks tule neil ju „Me armastame Eestit“ saates oma tiimi eest seista ja see tähendab ka teineteise üle nalja viskamist ning muhedat konkurentsi.

UUS HOOAEG! PADJAKLUBI

alates 01.09 teisipäeviti kell 21.30

Eesti armastatuima komöödiasarja „Padjaklubi“ uus hooaeg võtab selja märjaks ka kogenuimal tugitoolifännil, sest värsked seiklused viivad vinged tšikid ühe katuse alla. „Vaga vesi, kuid näkk elab sees,“ on tõdemus, mis viib vaataja sujuvalt uue hooaja meeleollu. Koomiliste sekelduste kõrval lahvatavad sel sügisel „Padjaklubis“ ka enneolematud armulood, sest peigmehekandidaate tekib kangelannadele igas eas, mõõdus ja IQ-numbris. Peaosades on jätkuvalt hiilgavad Kertu Moppel (Kristina), Grete Klein (Laura), Katariina Ratasepp (Maria) ja Kristel Aaslaid (Miša).

UUS HOOAEG! KÄTTEMAKSUKONTOR

alates 10.09 neljapäeviti kell 20.30

Menukaim kodumaine krimikomöödia „Kättemaksukontor“ alustab  TV3 eetris juba neljateistkümnendat hooaega. Jätkuvalt on märksõnadeks huumor, närvikõdi ja haaravad lood.  Sarja üht peategelast kehastav näitlejanna Elina Reinold lubab, et uus hooaeg tuleb ühtaegu nii põnev, naljakas, tõsine kui kohati veidi riivatugi. Kindlasti tekitab vaatajates huvi uus tegelane Luna Haab Ragne Veensalu kehastuses. Luna Haab on nooruke naine, kelle Freya Narvik (Elina Reinold) leiab tänavalt ning toob Marion Pärna (Kadri Adamson) meelehärmiks koju, et ära kasutada Luna suurepäraseid oskusi võitluskunstides, muukimises, rallitamises ja häkkimises. Kirke Kleini (Adeele Sepp) uuel hooajal seiklustesse sukeldumas pole, sest tema otsustas ametit vahetada.

UUS! KRISTA LOOD

alates 31.08, esmaspäeviti kell 20.00

„Krista lood“ on uus telesari, kus Krista Lensin toob vaatajateni kaasahaaravad lood, mis on juhtunud Eesti inimestega. Otse tele-eetris saab osa paljudest tõestisündinud juhtumistest, kus täiesti tavalised mehed ja naised on sattunud ettearvamatutesse saatusekeeristesse. Sari kinnitab, et elu on uskumatum kui ükskõik milline väljamõeldis.

Foto: TV3

„Krista lood“ tõestab, et iga päev sünnib meie ümber tuhandeid põnevaid ja pööraseid lugusid, mida me ei suudaks ettegi kujutada, kui mõni hea sõber meile neid isiklikult ei räägiks. Inimesed, keda arvasime end läbi ja lõhki tundvat, keeravad elus uue lehekülje ning teevad midagi sellist, mida me poleks neist kunagi oodanud. Olukorrad, mis tunduvad meile näiliselt tähtsusetud, viivad tagajärgedeni, mis muudavad igaveseks terve hulga inimeste elusid.

UUS! TANEL PADAR JA SÕBRAD

Alates 03.09 neljapäeviti kell 20.00

TV3 värske telesügise uues saatesarjas „Tanel Padar ja sõbrad“ lööb Tanel Padari ansambel The Sun bändibussile hääled sisse, et sõita külla Eestimaa eri nurkades elavatele sõpradele ja nendega koos muusikat teha. Rokimeeste tee viib nad paljude armastatud muusikute juurde -  Setomaal ootab  Jalmar Vabarna, Muhumaal Ivo Linna, Lahemaal Kadri Voorand, Pärnus Sepo Seeman. Kõikjal uudistatakse ka kohalikku elu ning loomulikult musitseeritakse. Lisaks saatesarjale valmib ansambli The Sun Eesti-reisist ka akustilise albumisarja „Veidi valjem kui vaikus“ kolmas plaat, mis ilmub veel tänavu. „Tanel Padar ja sõbrad“ avasaates minnakse külla viiuldajale, laulukirjutajale ja ansambli Curly Strings solistile Eeva Talsile, kes näitab oma lapsepõlvemaid Ülenurmes ja võtab koos Tanel Padariga Tartus Pirogovi platsil laulugi üles. Eeva Talsi ja The Suni ühismusitseerimisel Varbuse muusikamõisas löövad kaasa ka Villu Talsi ja Laur Joamets.

UUS HOOAEG! SULETUD USTE TAGA

Alates 01.09 teisipäeviti kell 20.30

Populaarses kodumaises sarjas „Suletud uste taga“ rulluvad lahti uued lood elust enesest, mis annavad vaatajale võimaluse mõtiskleda saatuse kummaliste ja keerdkäikude üle ning kaasa elada lihtsate inimeste erilistele elusündmustele.

UUS! HARDI KÖÖK

Alates 05.09 laupäeviti kell 10.00

Tippkokk Hardi Nurmine valmistab igal laupäevahommikul uusi ja põnevaid hõrgutisi, mida televaatajad saavad kodus järgi proovida. Olgu ees romantiline õhtusöök kallimaga, maitseid täis õhtu sõpradega või jalgpallifinaali vaatamine - Hardi köögist tuleb alati nõuandeid, kuidas olulisteks päevadeks kulinaarselt valmistuda. Hardi on professionaal, kelle käe all valmivad Kõue mõisa restorani hõrgutised. Ta on oma oskusi täiendanud mitmel pool maailmas, sh Uus-Meremaal ja Austraalias.

UUS HOOAEG! LAUPÄEV PEREGA

Alates 05.09 laupäeviti kell 10.30

Sügishooajal alustab taas meeleolukas peresaade "Laupäev perega", mille uus saatejuht Siim Sups toob vaatajateni kasulikud nipid tervise, kodu ja pere teemadel.

UUS HOOAEG! NURGAKIVI

Alates 05.09 laupäeviti kell 11.00

"Nurgakivi" jätkab kindlalt väljakujunenud saatesarja, kus luubi all on kõik see, mis meistrimehi huvitab. Saadet juhib Priit Valge.

UUS HOOAEG! NAISTESAADE

Alates 05.09 laupäeviti kell 11.30

Foto: Facebook

Uuel hooajal juhib Naistesaadet särav laulja Merlyn Uusküla, kes tunnistab, et väljakutse tekitab elevust. „Telesaate juhtimine on mul juba ammu mõtteis mõlkunud, olen tõesti varemgi mõelnud, et sooviksin selles valdkonnas  kätt proovida. Lisaks meeldib, et „Naistesaade“  võimaldab olla hästi kursis hetke ilu- ja moetrendidega,  olles ise kõige selle keskel,“ märkis ta.  Saade toob vaataja ette kõik naistele olulised teemad sh ilu- ja moemaailma kauneimad ja vürtsikaimad palad, tutvustab ekstreemseid ja põnevaid hobisid ning tegevusi, millest naised saavad rõõmu tunda. Külas käiakse ka tuntud persoonidel.

VÄLISMAISED TELESARAJAD

„Maiste“ (Taste) argipäeviti kell 18.00

„Midsomeri mõrvad“ laupäeviti-pühapäeviti kell 16.00

„Vaprad ja ilusad“  - argipäeviti kell 15.15

„Kirgede torm“ – argipäeviti kell 15.50 „Kirgede torm“ tähistab tänavu 10. sünnipäeva ning sel puhul on teleloo sünnikohas Saksamaal suured pidustused.

„Sherlock New Yorgis“ – teisipäeviti kell 22.30

„Juurdlust viivad läbi sensitiivid“, „Kondid“ ja „Top Gear“ kolmapäeviti

„Selgeltnägijate tuleproov“ jätkuv 10.hooaeg neljapäeviti

UUED SARJAD NELJAPÄEVAL:

Uus põnevussari „Kriis“ (Crisis, USA 2014) N kell 22.40

Osades: Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Gillian Anderson

Washingtoni eliidi lastele, nende seas ka presidendi pojale, haridust pakkuva Ballardi keskkooli õpilased lähevad ekskursioonile. Eraldatud maateel rünnatakse bussi ning teismelised ja nende saatjad röövitakse. See põhjustab riiklikule kriisiolukorra. Kui riigi võimsaimad lapsevanemad on kättemaksuhimulise geeniuse meeltevallas, kerkib küsimus: kui kaugele inimene läheb ja mida ta on oma lapse elusalt tagasi saamiseks valmis tegema?

Uus sari „Reetmine“ (Betrayal, USA 2013) N kell 23.40

Osades: Stuart Townsend, Hannah Ware, Henry Thomas

Juhuslikult kohtunud profifotograaf Sara Hanley ja tippadvokaat Jack McAllisteri vahel lahvatab kirg. Sara abikaasa Drew Stafford on poliitikasse pürgiv edukas prokurör ning paaril on ka seitsmeaastane poeg Oliver. Sara ei tea, et Jack on mõjuvõimsa, kuid kahtlase ettevõtja Thatcher Karsteni jurist ning tolle tütre Elaine’iga abielus. Nii Sara kui ka Jacki abielus jääb midagi puudu ning teineteise näol on nad tõenäoliselt leidnud hingesugulase.

UUS SARI REEDEL:

„SAF3“ (SAF3, USA 2013)

Uus põnevussari, peaosades on Dolph Lundgren ja J.R.Martinez, räägib Lõuna-California päästemeeskonnast, mis koosneb oma ala parimatest. Nad on kangelased, kes võtavad vastu suurimaid väljakutseid ja viivad läbi ohtlikke päästeoperatsioone, isegi kui see tähendab, et nad kõik ei pruugi ellu jääda. Esimeses osas puhkeb suur tulekahju ja üks kangelane peab eluga hüvasti jätma.

Foto: AP / Scanpix

FILMID

Uue hooaja juhatavad septembrikuu neljal järjestikusel reedel sisse vanad tuttavad - Kariibi mere piraatide filmid. Piraatide seiklusi alustab 4.septembril „Kariibi mere piraadid: Musta Pärli needus“.

SÜGISFILIMDE VALIK

Frozen - Lumekuninganna ja igavene talv

This Means War – Nüüd läheb sõjaks (Reese Witherspoon, Tom Hardy, Chris Pine)

Expendables 1,2,3 – Kolmas film on teleesilinastus, filmides kõik märulikangelased reas: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mickey Rourke jt.

Last Vegas – Viimane Vegas (Michael Douglas, Robert DeNiro, Kevin Kline, Morgan Freeman)

Ice Age 4 – teleesilinastus, mille dubleerimisel said oma tuleproovi ka „Seitsmeste uudiste“ tegijad Sirje Eesmaa, Marek Lindmaa, Erkki Sarapuu ja Annely Adermann. Kuigi esialgu arvasid teletegijad, et algajate dubleerijatena oleks neile jõukohane eelkõige massistseenides häält teha, usaldasid asjatundjad ehk filmistuudio 20th Century Fox kohalik esindaja Timo Diener levifirmast Forum Cinemas ning produtsent Jette Aus neile lausa terveid lauseid. Näiteks Sirje Eesmaa häälega on öeldud: «Ma tahan snäkki!»; Marek Lindmaalt kuuleb torinat: «Vastupidavusalad pole just minu rida ja kogu see värk on siin nii mõttetu…»; Erkki Sarapuu hüüatab: «Ma olen väsinud nuusutamast seda saba minu ees!» ning Annely Adermann õhkab: «Sid! Ma jumaldan mehi, kes ei hooli kehahügieenist!», «Sid, mul on väike snäkk su jaoks…öäkkk!» ja hädaldab: «Kas oleme juba kohal? Oleme terve päeva kõndinud!»

DELIVERY MAN – Issi (Vince Vaughn)

November Man – Novembrimees (Pierce Brosnan)

Kibe! 2 – Gorko! 2 – vene menukomöödia

Love Punch - Armastuse lõuahaak (Pierce Brosnan, Emma Thompson)

Hunderd Foot Journey - Saja sammu teekond (Helen Mirren)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles