«Su nägu kõlab tuttavalt» esimesed osalejad on selgunud

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak
Saara Kadak Foto: TV3

TV3 avalikustas sügise oodatuima teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt» esimesed kaks osalejat. Värsked parodistid on Saara Kadak ja Juss Haasma.

TV3 sarjades osalenud armastatud näitlejad tunnistavad, et varasem parodeerimiskogemus neil puudub, kuid sellest hoolimata on nad suurejooneliseks paroodiasaateks valmis.

«Ma polegi varem kedagi parodeerinud, see on esimene kord,» tunnistab Juss Haasma, lisades, et on samas kehastanud näiteks Artur Rinnet ja Gunnar Grapsi. «Seda, kui hea parodeerija olen, saan ka ise varsti teada,» muheleb ta.

Foto: TV3

Saara Kadak kinnitab, et vaatamata väikesele hirmule on ta valmis lavale minema. «Annan endast kõik, ükskõik, mis tuleb. Mul on väikesed unistused, mida teha tahaks ning loodan, et loosiratas need mulle keerutab,» ütleb Saara, märkides, et parodeerinud pole ta mitte kunagi, kuid laulmises tunneb end hästi. «Eks ta on ikka natuke hirmutav küll, kui pead samal ajal tantsima, laulma ja näitlema – arvan, et see on  parajalt raske, kuid väga põnev!»

Järgmised kuus näosaate osalejad selguvad juba lähiajal.

 «Su nägu kõlab tuttavalt» alustab TV3s oktoobrikuus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles