Juba homme! Vajalik info «We Love the 90s» festivalile minejale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«We Love the 90s»
«We Love the 90s» Foto: Poster

Homme kell 18 algab Tallinna Lauluväljakul kaks päeva vältav suurfestival «We Love the 90s», mille raames astub lavale kaheksa välis- ja 12 eesti artisti. Tuhandete külastajate ladusaks sissepääsuks palub korraldaja pöörata tähelepanu alljärgnevale infole.

- Eelistage kohale tulles ühistransporti. Autoga tulijatel palutakse varuda aega ja kannatust. Tasulised parklad on avatud Lasnamäe ja Mere parklates. Meenutuseks linna poolt tulijatele - Narva mnt on veel remondis.

- Festivalile pääseb sisse Mere ja Oru väravatest.

- Festivalile ei pääse sisse oma söögi- ja joogiga, taaraga, terariistadega, vihmavarjudega, ärakeeratavate objektiividega fotokaameratega.

- Lastevanematel palume kaasa võtta laste isikut tõendav dokument. Kuni 6-aastastele k.a lastele on sissepääs festivalile tasuta.

- Kahe päeva passid (nii tava- kui VIP/Fännitsooni omad) tuleb enne festivalile sisenemist vahetada vastavate käepaelte vastu Mere või Oru värava piletikassade juures asuvates vahetuspunktides. Oru väravas on akrediteering kõigile listis olijatele (kutsutud külalised, press ja piletimängudes võitnud kes pole reaalset kutset enda kätte saanud). Võidupilet väljastatakse ainult võidu saanud isikule, kaasa võtta isikut tõendav dokument. 

- Festivali «We Love The 90s» ametlikud afterpartyd toimuvad klubis CatHouse (Tartu mnt 17). Kõigile festivali külastajatele on festivali pileti või käepaela ettenäitamisel sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles