Millist saadet hakkavad ETV's juhtima Reet Linna ja Enn Eesmaa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV avalikustab iga päeva hommikul järjekordsed osalejad aktsioonis «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.»

REET LINNA

Naine nagu orkester! Tänaseks juba 46 aastat teleekraanil olnud saatejuht annab oma nooruslikkuse ja otsiva vaimuga silmad ette ka noortele kolleegidele. Olete tema veetavat «Prillitoosi» vaadanud? Täiesti noortesaade ju! Aga saatejuhtide vahetuse asub ta hoopis ärataja rolli ja juhib 7. septembril Terevisiooni.

Foto: AFP / Scanpix

ENN EESMAA

Enn Eesmaa on erandlik oma laiahaardelisuses. Ta on võrdselt tugev nii ühiskondlikel teemadel kui ka Hollywoodi filmide või muusikaajaloo tundmises. Oma pika telekarjääri jooksul on ta intervjueerinud nii poliitika- kui kultuurielu tippe. Alates 2003. Aastast viib Enn Eesmaa rahva tahet ellu Riigikogus, kuuludes juba neljandasse järjestikusesse koosseisu! Ning saatejuhtide vahetuse raames näeb teda loomulikult Reet Linna kõrval Terevisioonis. «Saatejuhtide vahetus. Legendide eri.» toimub ETV-s nädala jooksul 5. - 11. septembrini.

Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles