Jennifer Lawrence: olin Kris Jennerit nähes minestamise äärel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jenner ja Jennifer Lawrence
Kris Jenner ja Jennifer Lawrence Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jennifer Lawrence oli ülielevil, kui telematriarh Kris Jenner tema sünnipäevapeole ilmus.

Lawrence on tõsielusarja «Keeping Up With the Kardashians» suur fänn ja ta ei suutnud uskuda, et 59-aastane Jenner tema 25. sünnipäevapeole tuli, kirjutas The New York Times.

«Mul läksid põlved vedelaks. Ma nõrkesin. Tõsiselt! Ma olin teadvuse kaotamisele lähemal, kui eales olnud olen. Mul polnud õrna aimugi, et ta tuleb! Ma polnud teda varem kunagi kohanud, kuid olen alati vaadanud sarja «Keeping Up With the Kardashians»,» tunnistas Lawrence.

Kris jagas hiljem Instagramis pilti, millel ta kaisutab voodis näitlejannat, kirjutades foto alla: «Palju õnne, sa sitapea!» Lawrence selgitas, et tegu oli vihjega tordile.

«Mu kaks parimat sõpra korraldasid üllatuspeo, milles oli veel üllatus üllatuse sees. Niisiis, istun seal ja inimesed hakkavad sünnipäevalaulu laulma. Siis astub sisse Kris Jenner, kellel on käes mu tort - milleks on hunnik sitta, millel on kiri: «Palju õnne, sa sitapea!»,» ütles Lawremce. «Laulsime Kris Jenneriga karaokes laulu «Build Me Up Buttercup» ja tegime selle pildi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles