Reedel lõpetavad Liis Lemsalu ja Bombossa Brothers Viljandi Cheersi suvehooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel lõpetavad Liis Lemsalu ja Bombossa Brothers Viljandi Cheersi suvehooaja
Reedel lõpetavad Liis Lemsalu ja Bombossa Brothers Viljandi Cheersi suvehooaja Foto: Viljandi Cheers

Sel reedel, 28. augustil, astuvad Viljandi kokteilibaaris Cheers suvehooaja lõpupeo raames üles Liis Lemsalu ja DJ duo Bombossa Brothers.

Foto: Laura Strandberg

Õhtu algab Liis Lemsalu akustilise väliõhukontsertiga, mis algab kell 23.00 Cheersi suvises sisehoovis. Vihma korral toimub kontsert katusega kaetud väliterrassil. Eesti Otsib Superstaari neljanda hooaja võitjat saadavad klahvpillidel Rene Puura ja kitarril Karl Kanter. Esitamisele tulevad nii tuntud vanemad lood kui ka uuemad singlid.

Pärast kontserti astuvad DJ pulti kaksikvennad Marek ja Artur Falgot, kelle ühine lavanimi Bombossa Brothers on kindlasti tuttav enamusele elektroonilise tantsumuusika sõpradele Eestis. Kui vendade viimane suurem esinemine Eestis oli augustikuu alguses toimunud Weekend festivalil Pärnus, siis veel suuremad ülesastumised toimusid hoopis sellel suvel välismaal.

Falgotite välistuur algas juunikuus Inglismaal, kus muuseas esineti ka maailmakuulsas klubis Ministry Of Sound. Inglismaal sõlmiti ühtlasi leping maineka tantsumuusika agentuuriga Pukka Up. Tuur jätkus terve juulikuu vältel Hispaanias Ibizal, kus üheks suuremaks esinemiskohaks oli korduvalt maailma number 1 ööklubiks valitud Amnesia, mis mahutab kuni 8000 inimest.

Sellel korral jagasid kaksikvennad konkreetset lava koos Rudimentaliga, kuid samal õhtul esinesid veel näiteks Julio Bashmore, Dennis Ferrer, Shadow Child, Gotsome ja Wilkinson. Järgmine suurem esinemine leiab vendadel aset septembrikuus Araabia Ühendemiraatides Dubais. Vendade endi sõnul on neil alati rõõm Viljandi muusikat mängida, kuna seal on housemuusika juba kõigile tuttav tänu legendaarsetele Hype The Funk üritustele.

Lisaks toovad nad esile Cheersi positiivse atmosfääri ja suurepärase publiku, kes rokib tavaliselt varajaste hommikutundideni.

Kokteilibaar Cheers avab oma uksed 22.00 ning Liis Lemsalu trio astub lavale orienteeruvalt kell 23.00. Facebookis üritusega liitujatele kehtib kuni kella 23.00ni sooduspilet 5 €, muidu on pilet 8 €. Laua broneerimiseks kirjutage info@cheers.ee ning täpsema programmiga saate tutvuda www.facebook.com/Cheers.Viljandi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles