TV3 uue armueksperimendi pruudid ei kahetse midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus Foto: Viktor Burkivski

TV3 esitles täna sügishooaja uut kodumaist sarja «Abielus esimesest silmapilgust», mille osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda altari ees. Pulmasalongis Anna-bella olid kohal kolm pruuti, kes tunnistasid, et otsus ebatavalisel viisil armastust leida oli pöörane, kuid nad ei kahetse midagi.

Pulmasalongi Anna-bella imelistes pruutkleitides astusid avalikkuse ette kolm Eestimaa kaunitari Liis, Helen ja Liisa, kes olid valmis rääkima, miks nad šokeerivas armueksperimendis osalevad ning mida on saatelt oodata. Kõik kolm tunnistasid, et kogemus on erakordne, meeldejääv ja samas kõrvalseisjate jaoks kindlasti pöörane, kuid neist keegi ei kahetse midagi. Ühiselt maitsti imelist pulmatorti, mille autor Snežana Härma valmistas selle spetsiaalselt vapratele ja ilusatele pruutidele ning vestluse käigus paljastati, et oodata on kirge, põnevust, romantikat, emotsioone, tõelist draamat, armastust ning uhkeid pulmi.

Foto: Viktor Burkivski

Sarja «Abielus esimesest silmapilgust» võib julgelt nimetada šokeerivaks armueksperimendiks, sest osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda iseenda pulmas ning proovivad seejärel neli nädalat kestva sotsiaalse eksperimendi käigus, kas selliselt korraldatud abielu sobib ideaalse paarilise leidmiseks. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki.

«Abielus esimesest silmapilgust» algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani. «Abielus esimesest silmapilgust» on neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesari, mida on tänaseks edukalt toodetud enam kui viieteistkümnes maailma riigis, näiteks ka Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

«Abielus esimesest silmapilgust» alustab TV3s järgmisel kolmapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles