Perekond lõhkus tütre kirstu pärast matuseid lahti, sest nad kuulsid teda karjumas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond lõhkus tütre kirstu pärast matuseid lahti, sest nad kuulsid teda karjumas
Perekond lõhkus tütre kirstu pärast matuseid lahti, sest nad kuulsid teda karjumas Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Veel ei ole selge, kas 16-aastane Neysi Perez maeti elusalt või mitte.

Hondurasel jooksid surnud teismelise pereliikmed kirstu lahti lõhkuma pärast seda, kui olid väidetavalt kuulnud kirstust tüdruku karjumist, vahendab Huffington Post.

16-aastane Neysi Perez oli vastabiellunud ja rase, kui ta ühel hetkel oma Hondurase kodus kokku kukkus ja suust vahtu välja ajama hakkas. Tüdruku ema arvan, et tütre sisse on on läinud deemon ning seega kutsuti kohale kurjade vaimude väljaajaja, kuid see ei töötanud.

Veidi aega hiljem kuulutasid arstid tüdruku surnuks ning ta maeti pulmakleidis. Kuid tema pere tabas ehmatus, kui nad kuulsid päev hiljem tütre hauast karjeid ja nuttu.

«Kui ma panin oma käe ta hauale, kuulsin ma koputamist ja tema häält. Ta karjus abi järele,» tunnistas Perezi abikaasa, Rudy Gonzales.

Eelmisel nädalal postitas Primer video, kus näeb perekonda kuvaldaga purustamas Neysi kirstu ümber olevat betoonist kasti. Kui kirst avati, oli ta liikumatu ning külm, kuid sellest hoolimata kutsuti uuesti kohale arst, kes tüdruku uuesti surnuks kuulutas.

Loe uudist SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles